Menu
 70 60 58 88

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Artikler om Lån

Leder du efter Lån?

Med det rigtige lån kan du spare mange penge

Andre artikler om Lån

Hvor meget koster et bryllup i 2017?

5. September 2017

Et gennemsnitligt bryllup kostede 52.606 kroner i 2016. Men der er stor forskel på hvad et bryllup koster, alt efter om i bliver viet borgerligt, ved kirkelig vielse, viet i udlandet eller om I bliver viet i en anden religion end kristendom.

Hvor meget gæld er for meget gæld?

4. September 2017

Der er et hav af forskellige muligheder for at optage gæld: Forbrugslån, kviklån eller banker der udsteder kreditkort eller kassekreditter. Så hvordan skal man navigere i de mange muligheder, og hvor meget gæld er egentligt for meget gæld?

Ny lov for kviklån indfører obligatorisk tænkepause

4. September 2017

Mange mennesker med økonomiske problemer optager kviklån, i håb om at kunne tilbagebetale alle regninger, og derefter starte på en frisk. Men desværre er der mange låntagere, der ikke har midlerne til at tilbagebetale deres kviklån, og ender med renters rente, der bare får lånet til at vokse og vokse.

6 fordele og ulemper ved afdragsfrie lån

29. August 2017

Afdragsfrihed findes oftest ved realkreditlån, men kan også fås hos flere forbrugslånsudbydere. BRF Kredit har realkreditlån med afdragsfrihed, og en ny låneudbyder, Modus Finans, tilbyder forbrugslån med afdragsfrie måneder.