Menu

PenSam Bank: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra PenSam Bank med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

PenSam Bank er en bankvirksomhed, som blev etableret tilbage i 1986. De hører under PenSam gruppen, som er en finansiel koncern. Koncernen tilbyder ikke kun bank produkter men også forsikring og pension, hvilket er PenSams hovedprodukter. PenSam Bank opererer 100% på deres online platform og ejer derfor ikke nogen filialer. Dog har de hovedkontor i Farum, hvor alle deres medarbejdere sidder. PenSam Bank tilbyder forskellige bank produkter såsom lønkonto, opsparing, højrentekonto, lån og mere. Indenfor lån tilbyder de også forskellige typer af lån eksempelvis boliglån, andelsboliglån, billån og forbrugslån.
På deres forbrugslån kan du låne fra 10.000 til 100.000 kroner. Hvis du vælger at optage et forbrugslån hos PenSam Bank, kan du selv vælge perioden, hvorpå du skal have tilbagebetalt dit lån. Denne periode bliver nemlig besluttet sammen med banken, hvor i sammen ligger en plan om, hvad der er realistisk. Det rådes dog til at du skal vælge den korteste tilbagebetalingsperiode, eftersom du betaler mindre i renter på den måde. Det kan engang imellem være svært at tilbagebetale et lån på kort tid, eftersom det kræver en høj løn, samtidig med, at man har lave udgifter. Hvis du dog har mange udgifter hver måned på grund af forsikringer, bolig og andre ting, kan en lang tilbagebetalingsperiode være fordelagtig. Det er derfor vigtigt at finde den rigtige tilbagebetalingsperiode. Hvis du ønsker at spare penge hver måned på fasteudgifter, kan du med forskel bruge vores sammenligningsportal, så du skal betale mindre i rente udgifter.
En anden stor faktor, når du optager et lån, er renten. Renten bestemmer nemlig, hvor mange penge, man skal betale for at låne pengene. Det er på den måde, bankerne tjener størstedelen af deres penge. Af den grund er det mest fordelagtigt for dig, hvis du finder et lån med en lav rente, eftersom du som sagt betaler mindre i renteomkostninger. Hvis du optager et lån hos PenSam Bank, er renten variabel. Dette betyder, at renten følger markedsrenten, som kører op og ned alt efter udbud og efterspørgsel. Den bliver altså sat på baggrund af, hvilken pris danske banker er villige til at låne deres penge ud til, og hvilke pris danskerne er villige til at betale for at låne bankernes penge. Den endelige markedsrente bliver analyseret og fastsat af National Banken, som beslutter dette på baggrund af deres pengepolitik. Dette betyder også, at renten kan stige og falde under dit lån. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette, når du optager et lån, da det kan være lidt af et sats. Man kan hos nogle banker også optage et lån med en fast rente, hvilket betyder, at renten ikke ændrer sig under dit lån. Der er fordele og ulemper ved begge slags renter, eftersom en fast rente er godt, hvis man gerne vil kunne planlægge sin tilbagebetaling 100%. Dog er den faste rente ofte sat lidt højere end markedsrenten, når du optager lånet, hvilket er en negativ side af det. Hvis man dog tør at tage chancen med en variabel rente, kan det være en stor fordel, hvis markedsrenten falder, eftersom du betaler mindre penge i renteudgifter. Af den grund er det vigtigt at være opmærksom på, hvor høj renten er, og om det er en fast eller variabel rente.
Hvis du vælger at optage et forbrugslån hos PenSam Bank, stiller de ikke nogle krav om, hvilke ting du skal bruge pengene på, dette kan eksempelvis være en rejse, et bryllup eller noget helt tredje. Dog bliver der stillet nogle krav for, om du kan låne pengene. Disse krav lyder som følgende, at du skal være kunde i PenSam Bank, du må ikke være registreret i RKI, og du skal have en årsløn på 225.000 kroner før skat. Dog er det ikke sikkert, at du kan låne deres maksimum beløb på 100.000 kroner, eftersom det bliver bestemt ud fra din kredithistorik og mange andre ting.
Når du optager, et forbrugslån er der andre faktorer end tilbagebetalingsperioden og renten, som du skal være opmærksom på. Heriblandt er ÅOP et vigtig faktorer. Dette står for årlige omkostninger i procent, og du kan ud fra denne faktor sammenligne lån, hvis de har samme tilbagebetalingsperiode og hovedstol. Derudover skal du generelt lægge mærke til, om der er nogle registreringsgebyrer, da dette kan variere meget fra bank til bank.
Hvis du har brug for finansiering til din drømmebil, så tilbyder Pensam også attraktive billån. Banken oplyser, at de tilbyder lån fra 1,99% i rente. Der er ikke nogen krav om udbetaling, og du har mulighed for at spare 30% det første på din bilforsikring, som banken også tilbyder, og 10% i rabat efter det første år. Når du skal have et lån til bil fra Pensam, får du svar på indenfor 24 timer på din låneansøgning.