Ny undersøgelse om elektronikforsikring: Hvad er billigst?

|Posted by | Indboforsikring
elektronikforsikring
Samlino.dk har sammenlignet priserne på forsikringsselskabernes elektronikforsikringer med forsikringerne, som Elgiganten og Power tilbyder i deres butikker.

Du har sikkert været nede i enten Elgiganten eller Power for at kigge på en ny iPhone eller en lynhurtig MacBook. Du gik derefter op til kassen for at betale, hvortil ekspedienten spurgte, om du ville have en elektronikforsikring med. Men kan det overhovedet betale sig? Og hvis du har en indboforsikring, er det så nødvendigt?

Samlino.dk har undersøgt sagen for dig, og vi kan konkludere følgende: Det kan ikke betale sig at få en elektronikforsikring hos Elgiganten eller Power, da forsikringsselskaberne kan gøre det billigere.

Ved hjælp fra vores caseperson indhentede vi tilbud fra de fysiske elektronikbutikker og fra de største forsikringsselskaber i Danmark.

En elektronikforsikring på den nyeste iPhone koster 2.699 eller 1.949 kroner, hvis du tegner den hos henholdsvis Elgiganten og Power.

Hvor billigt kan du så få det hos landets 8 største forsikringsselskaber? Bemærk: Prisen tager udgangspunkt i, at du har en indboforsikring hos selskabet, hvor du udvider med en elektronikforsikring. Vi viser derfor differencen pr. måned og for 12 måneder.

Alka elektronikforsikring:

33 kroner (396 kroner)

If elektronikforsikring:

33 kroner (396 kroner)

FDM elektronikforsikring:

38 kroner (456 kroner)

Alm. Brand elektronikforsikring:

46 kroner (552 kroner)

Codan elektronikforsikring:

52 kroner (624 kroner)

Gjensidige elektronikforsikring:

59 kroner (708 kroner)

Tryg elektronikforsikring:

66 kroner (792 kroner)

Topdanmark elektronikforsikring:

68 kroner (816 kroner)

Den billigste elektronikforsikring findes hos Alka og If Forsikring, hvilket betyder, at det vil være bedst og billigst for dig at tegne en elektronikforsikring gennem en af disse to selskaber. Det skal dog lige noteres, at hvis du har Lærerstandens Brandforsikring, IDA Forsikring eller lignende forsikringsselskaber, hvor du skal have et særligt job eller erhverv for at være medlem, så kan du med stor sandsynlighed for en billigere elektronikforsikring derigennem.

Vores undersøgelse blev udgivet i B.T. – hvilket du kan læse mere om her.

Hvad dækker elektronikforsikring?

Elektronikforsikring dækker alle dine elektroniske apparater. Det kan eksempelvis være funktionsfejl, pludselige skade, hvis skærmen er frosset, hvis mobilen ikke kan lade, pixelfejl på laptop eller smadret skærm. Der er også tyveridækning med i din elektronikforsikring. Desuden er du dækket ind af andre generelle skader gennem din indboforsikring, som hænger sammen med din elektronikforsikring. Du kan kun få forsikring på din mobil, computer eller andet, hvis de er under 4 år gamle.

Se også hvor du får den billigste bilforsikring.

Kilder: Tryg, Topdanmark, FDM, Alka, Gjensidige, If Forsikring, Codan, Alm. Brand, Elgiganten, Power og B.T.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *