Menu

Acceptlån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Acceptlån med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Acceptlån er en online forbrugslåns udbyder, der blev etableret i 2016 af Santander Consumer Bank. Banken har cirka 250 ansatte i Danmark, med filialens kontor placeret i Hvidovre. Udbyderen tilbyder forbrugslån i forskellige størrelser til de danske forbrugere. Du kan låne til lige, hvad du står og mangler, uden at stille sikkerhed for lånet. Santander Bank har nordisk hovedkontor i norge og opererer i over 40 lande og har over 120 millioner kunder. Udbyderens formål er at tilbyde overskuelige forbrugslån, hvor der ikke er flere informationer om lånet end nødvendigt. Derfor kan du nemt se hvad dit forbrugslån vil koste og låne penge hurtigt.
Hos Acceptlån kan du vælge både at tage et lille forbrugslån og et stort. Du kan ansøge om at låne alt mellem 5.000 kroner og helt op til 100.000, så er der også råd til de fleste ting, du går og mangler. Du kan bruge et forbrugslån fra Acceptlån til lige, hvad du har lyst til, uanset om det er til at købe en ny computer, finansiere din drømmerejse, reparere din bil, renovere dit hjem eller noget helt andet. Du behøver ikke stille noget som sikkerhed for lånet, hvilket betyder, hvis du pludselig ikke kan tilbagebetale lånet, mister du ikke dit hus eller din bil. Når du ansøger om et lån hos Acceptlån, skal du også vælge, hvor lang lånets løbetid skal være. Lånets løbetid er den periode, hvor du betaler lånet tilbage. Jo længere løbetiden er, jo dyrere bliver dit lån også. Derfor bør du vælge så kort en løbetid som muligt, men hvor du stadig har mulighed for at tilbagebetale lånet. Hos Acceptlån afhænger løbetiden af lånets hovedstol. Den mindste løbetid tilgængelig er på 12 måneder, og du vil ved alle lånestørrelser kunne vælge en løbetid på op til 120 måneder.
Renten på et Acceptlån forbrugslån er en variabel rente. Det betyder, at renten på lånet både kan stige og falde, imens du betaler tilbage på lånet. Et lån med en variabel rente er ofte billigere end et lån med fast rente. Du bør dog sammenligne flere lån mod hinanden. den månedlige ydelse på et lån med variabel rente kan stige og falde, samtidigt med at renten ændrer sig. Derfor skal du være klar på en højere månedlig ydelse, hvis renten på lånet stiger.
Du kan nemt og hurtigt låne penge online hos Acceptlån. Hele låneprocessen foregår online, hvor du hurtigt kan se hvad lånets månedlige ydelse er, og hvor høje kreditomkostningerne er. Derfor ved du præcis hvad lånet vil koste dig, så du kan beslutte om du har råd til at tage forbrugslånet hos denne udbyder. Efter du har ansøgt om lånet, laver Acceptlån en kreditvurdering på dig og din økonomi, for at sikre sig at du kan tilbagebetale lånet. Kreditvurdering inkluderer mange faktorer, men mest af alt, er din løn og andre gældsposter de vigtigste faktorer. Derfor kigger Acceptlån på din seneste lønseddel, og din sidste årsopgørelse. Herefter får du tilsendt et tilbud, som du kan underskrive med dit NemID. Læs lånetilbuddet grundigt, så du er sikker på hvor meget du skal tilbagebetale hver måned.
For at ansøge om et forbrugslån hos Acceptlån, stilles der nogle få krav til dig og din økonomi. Først og fremmest skal du være fyldt 18 år. Du skal have et dansk CPR-nummer for at kunne ansøge og en årlig løn på mindst 200.000 kroner. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller andre debitorregistrer. Du skal også have en dansk adresse for at kunne ansøge om et forbrugslån.
Der er en del ting, du skal være opmærksom på, når du vil ansøge om et forbrugslån hos Acceptlån. Når du ansøger om dette online lån, skal du undersøge hvad lånets ÅOP er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og viser hvad lånet koster, inklusiv alle renter og gebyrer. med dette tal, kan du nemt og hurtigt sammenligne hvad andre lån koster, og se hvilket der er billigst. Det lån med laveste ÅOP er også det billigste. Dog skal både hovedstolen og løbetiden være ens.