Menu

Modus Finans

På denne side kan du læse om Modus Finans’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Lån fra Modus Finans

Modus Finans, som er et brand under L’EASY koncernen, opererer på det danske marked for forbrugslån. Du kan ansøge om at låne små og mellemstore beløb fra 10.000 til 50.000 kroner, og du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden på op til 78 måneder. Du låner uden at stille sikkerhed. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til, og Modus Finans kræver ingen sikkerhed for lånet. Skal du finansiere en ny bil, renovere køkkenet eller ønsker du at bruge forbrugslånet på at betale af på anden gæld, har du frihed til dette.

Ansøgning

Ansøger du om et lån inden for låneudbyderens åbningstid, får du typisk svar inden for en time, ellers får du det dagen efter. Forbrugslånet gives under ansvarlige forhold, og din ansøgning godkendes kun, hvis Modus Finans vurderer, at du har en stabil økonomi. Godkendte lån kan underskrives med NemID, hvorefter du kan have pengene på din konto samme dag, som det bliver godkendt, eller senest dagen efter. Det er stadig muligt at underskrive en låneaftale på papir. I dette tilfælde bliver aftalen sendt med post, og pengene får du, så snart aftalen er kommet retur med din håndskrevne underskrift. Låntagere hos Modus Finans skal have en dansk folkeregisteradresse, cpr-nummer og må ikke være registeret i RKI.

Tilbagebetaling

Med et forbrugslån fra Modus Finans kan du få gavn af afdragsfrie måneder under din løbetid. Som en gratis fordel kan du frit vælge to måneder om året, du ønsker afdragsfrie. Det kan være december og juli, så du får luft i økonomien til eksempelvis at købe julegaver og tage på sommerferie. De afdragsfrie måneder bliver en del af din underskrevne låneaftale, og de valgte måneder er afdragsfrie under hele låneperioden. Dit lån kan desuden til enhver tid indfries i tilfælde af, at du får et bedre betalt job eller arver penge. Det anbefales, at man betaler sit lån af hurtigst muligt, fordi man på denne måde kan spare penge. Det koster ikke noget at betale mere eller resten af lånet af.

Omkostninger

Hvis du tager et forbrugslån, skal du se på lånets ÅOP, som er den årlige pris på dit lån. ÅOP er den årlige omkostning i procent, og er altså den bedste måde at vurdere og sammenligne forskellige forbrugslån. Denne procent ændrer sig ved forskellige lånebeløb og løbetider. Fælles for samtlige låneudbydere i Danmark, er at dit lån i sidste ende bliver billigere desto kortere en løbetid, du vælger, at betale det af.

Her ser du lån fra Modus Finans. Hvis du vil se hvordan Modus Finans sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?