Menu

Modus Finans lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Modus Finans med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Modus Finans, som er et brand under L’EASY koncernen, opererer på det danske marked for forbrugslån. Du kan ansøge om at låne små og mellemstore beløb fra 10.000 til 50.000 kroner, og du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden på op til 78 måneder. Du låner uden at stille sikkerhed. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til, og Modus Finans kræver ingen sikkerhed for lånet. Skal du finansiere en ny bil, renovere køkkenet eller ønsker du at bruge forbrugslånet på at betale af på anden gæld, har du frihed til dette.
Ansøger du om et lån inden for låneudbyderens åbningstid, får du typisk svar inden for en time, ellers får du det dagen efter. Forbrugslånet gives under ansvarlige forhold, og din ansøgning godkendes kun, hvis Modus Finans vurderer, at du har en stabil økonomi. Godkendte lån kan underskrives med NemID, hvorefter du kan have pengene på din konto samme dag, som det bliver godkendt, eller senest dagen efter. Det er stadig muligt at underskrive en låneaftale på papir. I dette tilfælde bliver aftalen sendt med post, og pengene får du, så snart aftalen er kommet retur med din håndskrevne underskrift. Låntagere hos Modus Finans skal have en dansk folkeregisteradresse, cpr-nummer og må ikke være registeret i RKI.
Med et forbrugslån fra Modus Finans kan du få gavn af afdragsfrie måneder under din løbetid. Som en gratis fordel kan du frit vælge to måneder om året, du ønsker afdragsfrie. Det kan være december og juli, så du får luft i økonomien til eksempelvis at købe julegaver og tage på sommerferie. De afdragsfrie måneder bliver en del af din underskrevne låneaftale, og de valgte måneder er afdragsfrie under hele låneperioden. Dit lån kan desuden til enhver tid indfries i tilfælde af, at du får et bedre betalt job eller arver penge. Det anbefales, at man betaler sit lån af hurtigst muligt, fordi man på denne måde kan spare penge. Det koster ikke noget at betale mere eller resten af lånet af.
Hvis du tager et forbrugslån, skal du se på lånets ÅOP, som er den årlige pris på dit lån. ÅOP er den årlige omkostning i procent, og er altså den bedste måde at vurdere og sammenligne forskellige forbrugslån. Denne procent ændrer sig ved forskellige lånebeløb og løbetider. Fælles for samtlige låneudbydere i Danmark, er at dit lån i sidste ende bliver billigere desto kortere en løbetid, du vælger, at betale det af.