Menu

Arbejdernes Landsbank

På denne side kan du læse om Arbejdernes Landsbank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank som udbyder finansielle ydelser. Banken ligger hovedfokus på bankydelser, men tilbyder også personforsikring og andre services. Tilbage da banken blev etableret, havde de som formål at starte en bank for almindelige mennesker, hvilket var noget helt specielt i sin tid. Med godt og vel 1.100 medarbejdere ønsker Arbejdernes Landsbank fortsat i dag at give den optimale kundeoplevelse. Dette vises ved, at de flere gange er blevet kåret til danskernes foretrukne bank.

Arbejdernes Landsbank Lån

Arbejdernes Landsbank tilbyder forskellige typer af lån, heraf er de største boliglån, forbrugslån, billån og kassekredit, men de tilbyder også bådlån, andelsboliglån samt andre typer af lån. Hvis du optager et forbrugslån hos banken, kan din løbetid variere alt efter dit behov. Det vil sige, at der ikke er sat nogen fast periode, hvorpå du skal have tilbagebetalt dit lån. Dog er det rådes du til, at du vælger en kort løbetid, hvis din økonomi kan klare det. Dette er en god ide, da du skal tilbagebetale et mindre samlet beløb grundet renter, hvis du betaler lånet tilbage hurtigt. Dog kan det være nødvendigt at have en lang løbetid, hvis du har mange udgifter hver måned, som gør, at du ikke kan tilbagebetale store beløb af gangen. Derfor er løbetiden på dit lån en vigtig faktor, som du skal tage stilling til hver gang, du optager et lån. Når du optager et forbrugslån hos Arbejdernes Landsbank, bliver der ikke stillet nogle krav om, hvad du skal bruge pengene til. Af den grund kan du helt selv bestemme, om du vil bruge lånet til den rejse, du altid har drømt om eller en ny computer. Dog stiller Arbejdernes Landsbank to krav, hvoraf det ene er, at du skal være kunde i banken, derudover må du ikke være registreret i RKI eller nogen anden form for debitorregister.

Rente

En anden stor faktor er naturligvis renten. Renten afgør hvor mange procent af lånet, du skal betale oven i lånet hvert år. Dette er måden, hvorpå Arbejdernes Landsbank tjener penge. Det er derfor vigtigt for dig som forbruger, at renten er så lav som overhovedet muligt. Hos Arbejdernes Landsbank er renten variabel på deres forbrugslån, hvilket vil sige, at den følger markedsrenten. Markedsrenten bliver sat af Nationalbanken som en del af den danske pengepolitik. Markedsrenten afspejles af danskernes udbud og efterspørgsel. Altså bliver markedsrenten sat på baggrund af, hvilken pris bankerne er villige til at låne deres penge ud til, samtidigt med hvad lånmodtagerne er villige til at give. Det betyder, at renten på dit lån kan stige og falde under dit lån, hvilket kan være en fordel og en ulempe. Det er dog muligt at finde andre lån med en fast rente. Dog vil et lån med en fast rente ofte betyde, at renten til at starte med er sat højere end markedsrenten. Så hvis markedsrenten stiger, vil den rente, du skal betale ikke blive påvirket. Det samme er gældende, hvis markedsrenten falder, det kan derfor være et stort sats at oprette et lån med en fast rente.

Hvad du skal være opmærksom på

Når du optager et forbrugslån, er der nogle forskellige faktorer, som er vigtige at være opmærksom på. Som hovedregel skal du altid kigge efter mulige registreringsgebyrer, som kan variere fra bank til bank. Der kan derfor være mange penge at hente bare ved registreringsgebyret. Derudover skal du kende til begrebet ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent, hvilket er en måde, hvorpå du nemmere kan danne dig et overblik over lånets omkostninger. Hvis du sidder og sammenligner lån, kan du med fordel bruge ÅOP til at sammenligne, hvis lånene har samme løbetid og hovedstol. Derudover er der nogle hovedregler, som er gode at have i baghovedet, inden du optager et lån. Du skal være opmærksom på solidarisk hæftelse, hvis du låner penge sammen med en anden person såsom en kæreste. Hvis du ønsker et totalt overblik over, hvad de forskellige banker kan tilbyde dig, kan du med fordel bruge vores sammenligningsportal, som på få sekunder sammenligner hele markedet. På den måde kan du finde det rigtige lån for dig.

Her ser du lån fra Arbejdernes Landsbank. Hvis du vil se hvordan Arbejdernes Landsbank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?