Menu

Handelsbanken

På denne side kan du læse om Handelbanken’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Handelsbanken

Handelsbanken i Danmark er ejet af Handelsbanken koncernen, som ikke kun opererer i Danmark, men mange steder i verden. De er en af Nordens største banker. Ud over at operere på det Nordiske marked, beskæftiger de sig også på andre markeder i verden såsom USA og Australien. Hele koncernen har over 800 filialer og ca. 1.900 medarbejdere. I Danmark består Handelsbanken af filialnettet, hvor alle filialerne tilbyder det fulde produktsortiment til både deres private- og erhvervskunder. Alle deres filialer fungerer selvstændigt så de kan tilpasse sig de lokale markeder. Derudover betyder dette også, at de selv kan træffe beslutninger lige fra kunder og økonomi til kommunikation og markedsføring.

Du kan læse resten af Handelsbankens historie, i toppen af denne side under fanen ”Om udbyderen”. Der finder du også fem ofte stillede spørgsmål samt nogle vigtige grunde til at vælge Handelsbanken.

Handelsbanken lån

Handelsbanken tilbyder forskellige typer af lån såsom bil-, bolig- og forbrugslån. Under forbrugslån kan du låne penge til lige, hvad du ønsker. Så vil du låne penge til en rejse, et nyt køkken eller andet, kan dette gøres via et forbrugslån. Her kan du låne op til 750.000 kroner, dog varierer det fra person til person alt efter, hvad banken mener er realistisk. Når du skal optage et forbrugslån hos banken vil de foretage en kreditvurdering af din økonomi. På den måde sikre de, at de får deres penge tilbage og samtidig, at du ikke ryger ud i en stor gæld. Deres lånebeløb spænder fra 10.000 til 750.000 kroner. Du kan derfor få finansieret både store og små forbrugsgoder.

Rente

Handelsbanken tilbyder lån med en variabel rente, hvilket betyder at renten højst sandsynligt både stiger og falder i din låneperiode. Denne rente følger markedsrenten, som bliver bestemt af National Banken i form af deres pengepolitik. Renten afspejler sig udbud og efterspørgsel, hvilket betyder at de finder den rente som danske banken er villige til, at låne deres penge ud til og hvad forbrugerne vil betale i rente. På baggrund af dette fastlægger National Banken renten. Eftersom udbud og efterspørgsel hele tiden ændrer sig, betyder det, at renteomkostningerne på dit lån også vil gå op og ned. Modsat en variabel rente findes der en fast rente. En fast rente er en rente som man ligger fast fra starten af dit lån. Det vil sige, at prisen hverken kan stige eller falde. Denne form for rente er en god ide, hvis din finansielle situation ikke kan klare at du lige pludselig får flere renteomkostninger. Det kan også være en god ide, hvis du tror at markedsrenten stiger, eftersom du så vil betale mindre i din faste rente.

Tilbagebetaling

Hos handelsbanken kan du selv vælge, hvor lang din tilbagebetalingsperiode skal være, dette kaldes også løbetid på lånet. Dog skal det være fra 2 til 7 år. Lånet bliver betalt af hver måned. Generelt er en kort tilbagebetalingsperiode bedre end en lang eftersom du på den måde kommer til at betale mindre i renteomkostninger. Dog kan det være nødvendigt at have en lang løbetid, hvis du har mange månedlige udgifter, som gør, at du ikke kan tilbagebetale et større beløb af gangen. Derfor er tilbagebetalingsperioden på dit lån en vigtig faktor, som du skal tage stilling til, når du optager et lån.

ÅOP

Der er mange begreber, som du skal have kendskab til, når du optager et forbrugslån. Her er ÅOP og registreringsgebyr to vigtige begreber. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og du kan på baggrund af denne sammenligne lån, forudsat at de har samme løbetid og hovedstol. Registreringsgebyr varierer meget fra bank til bank, hvorfor det er vigtigt at have kendskab til dette. Dette gebyr er noget som bliver pålagt lånet, når du opretter det.

Betingelser

Når du skal optage et lån hos handelsbanken bliver der naturligvis stillet nogle forskellige krav eftersom de gerne vil sikre, at du kan tilbagebetale pengene. Som det første må du ikke være registeret i RKI eller andre debitor registre. Du bliver registeret her, hvis du har en dårlig historik med at tilbagebetale lån eller regninger. Handelsbanken har også et krav om, at du skal være medlem i banken. Dog stiller de ikke nogle krav om, hvad du skal bruge pengene til. Derfor kan du helt selv bestemme, om du bruger pengene på en større rejse, et nyt køkken eller noget helt tredje.

Hvis du ønsker at finde ud af hvad de forskellige banker og låneudbydere, kan tilbyde dig, kan du tage et kig på vores sammenlignsportal. Her kan du danne dig et overblik over, hvad bankerne kan tilbyde netop dig.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?