Menu

Saxo Privatbank

På denne side kan du læse om Saxo Privatbank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Saxo Bank

Saxo Bank er primært en investeringsbank med speciale inden for online handel og investering. Virksomheden blev i 1992 grundlagt som et fondsmæglerfirma, men har i dag banklicens og tilbyder traditionelle bankprodukter som opsparingskonti og betalingskort. Med hensyn til lån tilbyder de en række forskellige produkter – blandt andet privatkredit, billån og boliglån. Det er altså muligt for dig at optage et lån til netop det, du har behov for.

Lån

Banken tilbyder desuden forbrugslån på op til 100.000 kroner. For at tage sådan et lån, skal man i forvejen være kunde hos banken, og i denne forbindelse vil de rådgive dig til det bedste lån med en passende løbetid til tilbagebetaling. Det er derfor ikke muligt på forhånd at sige, hvor mange år, du kan betale tilbage over, men med bankens vurdering bør du få en løbetid, der er retfærdig og realistisk for dit lån.

Det skal du være opmærksom på

Ender du med et forbrugslån hos Saxo Bank, skal du være opmærksom på stiftelsesprovision, der er i forbindelse med lånet. Der er desuden ikke noget krav på, at du har sikkerhed på dit forbrugslån, hvilket gør det nemmere for dig at låne. Med et forbrugslån bestemmer du helt selv, hvad pengene skal gå til. Det vil sige, at det er helt op til dig, om det skal bruges på et nyt køkken eller drømmerejsen med kæresten. Det er en god mulighed at betale sine andre lån af, hvis man har mange af dem. Dermed sparer man oftest penge, og man får samtidigt et bedre overblik over sin økonomi, hvis der kun er et enkelt lån, man skal bekymre sig om at tilbagebetale. For at ansøge et lån skal man, som nævnt, være eksisterende kunde i banken. Man må ikke være registreret i RKI eller anden form for debitorregister. Yderligere skal man være fyldt 18 år. Der er ingen maksimal løbetid, da det bliver fastsat efter en personlig kreditvurdering.

Omkostninger

Når du skal ansøge om et lån, er det vigtigt, at du ser på lånets samlede omkostninger – selve prisen for at tage lånet. Det mest retvisende er at kigge på ÅOP, som står for den årlige omkostning i procent. Alle låneformidlere oplyser ÅOP på deres lån, inden du ansøger om det. Med den årlige omkostning kan du nemmere sammenligne priserne på de forskellige lån, så du kan finde det billigste.

Tilbagebetaling

Fordi der kommer renter på dit lån, giver det god mening at betale sit lån tilbage hurtigst muligt. Hvis du har mulighed for at betale dine månedlige ydelser i større bidder, kan du spare penge, da du i længden skal betale mindre i rente på dit lån.

Her ser du lån fra Saxo Privatbank. Hvis du vil se hvordan Saxo Privatbank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?