Menu

Anna Finans

På denne side kan du læse om AnnaFinans låneprodukter og priser. Ønsker du at sammenligne deres produkter med andre udbyderes produkter, kan du trykke her.

Om AnnaFinans

AnnaFinans er en dansk, online portal, der udbyder forbrugslån. Hos AnnaFinans kan du nemt, hurtigt og sikkert foretage et lån. Lånet finansieres i samarbejde med Basisbank A/S, og du vil gennem Basisbank også været dækket med en Tryghedsforsikring, der kan overtage betalingen i tilfælde af en række uheld.

Rente

Med AnnaFinans får du den samme rente uanset hvilket lånebeløb, du har. Din rente vil dog være variabel i lånets løbetid. Hvilket betyder, at din rente både kan stige og falde i løbet af din låneperiode an på, hvordan markedet udvikler sig.

Forbrugslån

Gennem AnnaFinans kan du låne mellem 3000 kroner og 75000 kroner. Du kan selv bestemme over, hvor lang tid, du vil afbetale lånet, så det passer til din økonomiske situation. Du kan dog minimum vælge at betale lånet tilbage over 12 måneder og maks over 72 måneder. Da hele processen foregår hurtigt online, og du ikke får noget vejledning af udbyderen, bør du selv overveje, om lånet passer til dine behov og din økonomi.

Ansøgningsprocessen

At ansøge om et lån gennem AnnaFinans er hurtigt og nemt. For at ansøge skal du blot udfylde formularen på AnnaFinans’ hjemmeside, og du vil herefter få svar på, om dit forbrugslån er godkendt inden for 30 sekunder. Det er dog et krav, at du har et NemID, da låneaftalen skal underskrives elektronisk med dette. Du kan underskrive, så snart du har fået din låneanmodning godkendt, og du får herefter pengene udbetalt på din bankkonto med det samme. Altså foregår hele ansøgningsprocessen elektronisk, hvilket betyder, at du kan foretage dit lån på meget kort tid. Det er gratis for dig at udfylde låneansøgningen, og den vil ikke være bindende. Du forpligter dig først, når du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, og derudover har du 14 dages fortrydelsesret. Opsiges aftalen sker dette uden omkostninger.

ÅOP

Når du foretager et lån, er det altid vigtigt at kigge på, hvor høj ÅOP’en på det pågældende lån er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og alle låneudbydere er forpligtet til at oplyse den. ÅOP’en er den bedste faktor, du kan bruge til at sammenligne lån med samme hovedstol og løbetid. Lånet med den laveste ÅOP vil være det billigste lån.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?