Menu

Nykredit

På denne side kan du læse om Nykredit’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Nykredit

Nykredit har siden 1851 gjort det muligt for danskerne at købe bolig ved hjælp af realkreditlån. I dag har banken flere finansielle produkter hovedsageligt med fokus på lån, forsikring, pension og ejendom. Banken ejer og driver desuden selskabet Totalkredit, som er et samarbejde mellem 60 banker, der udbyder realkreditlån. Banken har den største markedsandel i Danmark, når det kommer til kreditgivning og har dertil 30% af markedet. Derudover er banken en af de største obligationsudstedere i Europa. Banken har cirka 3.800 fuldtidsmedarbejdere, der rådgiver og håndterer bankens daglige drift. Banken tilbyder online såvel som personlig betjening i et af dens landsdækkende filialer.

Nykredit lån

Nykredit har flere slags banklån, som du kan gøre brug af, hvis du har brug for penge. Bankens største produkt er realkreditlån, hvilket giver dig mulighed for at købe bolig. Banken tilbyder også andre slags lån heriblandt billån og almindelig forbrugslån. De største forskelle mellem bankens realkreditlån og forbrugslån er, at når du tager et almindeligt forbrugslån, behøver du ikke stille noget som sikkerhed for lånet. Ligesom et forbrugslån, kan du bruge lånet til det, du har lyst til, om det så er at rejse, shoppe eller noget helt tredje. De resterende lån har et formål, altså enten at købe en bolig eller en bil. Hvis du tager et af disse lån, skal lånet bruges til det, du har aftalt med banken.

Krav

For at tage et lån i banken, er der nogle krav, du skal opfylde. Du skal være kunde i Nykredit, hvis du vil tage et lån, og dermed have en bankkonto i banken. Du kan få ekstra fordele, når du er kunde i banken, hvis du samler flere af dine bankprodukter i Nykredit. Du opnår en højere status, hvis du samler dit boliglån, opsparing, pension, med mere hos banken. Jo højere status du har, jo flere fordele får du.

Omkostninger

Når du tager et forbrugslån, er det smart at sammenligne flere forskellige forbrugslån med hinanden, så du er sikker på at ende med den bedste løsning. Idet der er så mange tal inkluderet i et lån, kan det virke uoverskueligt at se, hvilket lån er dyrere end andre. Når du skal sammenligne lån, skal du derfor huske at kigge på lånets ÅOP. ÅOP står for årlig omkostninger i procent, og er et udtryk der, samler alle udgifter ved et lån, og viser dem i procent. Her bliver alle omkostninger inkluderet såsom renter, opstartgebyr, administrationsgebyrer med mere. Når du har to eller flere lån, der har samme hovedstol og samme løbetid, kan du se, hvilket lån der er billigst ved at sammenligne ÅOPen. Det lån, der har den laveste ÅOP, er også det lån, der er billigst. Når du tager et lån, skal du også være opmærksom på, hvor stort etableringsgebyret er, om der er månedlige administrationsgebyrer, og om du må tilbagebetale lånet hurtigere end aftalt, gratis. Det er forskelligt, hvor store etableringsomkostningerne kan være, både fra udbyder til udbyder, men også alt efter hvor stort lånet er. Undersøg derfor, om det bedre kan betale sig at låne et andet beløb, for at se om det kan være billigere.

Det skal du være opmærksom på

Når du tager et almindeligt lån fra Nykredit, skal du være opmærksom på, at der er to forskellige lån, den ene er til unge mellem 18 og 35 år, og den anden er til alle over 35 år. Den store forskel på de to lån er, hvor meget du må låne op til. Som ung må du som maksimum låne op til 75.000 kroner uden at stille nogen sikkerhed for lånet. Lånets løbetid er som maksimum 5 år, hvilket også er kortere, end hvis du tager et lån til noget specifikt. Når du tager et forbrugslån, uanset hvem du låner hos, bliver lånet dyrere, jo længere tid, du låner et beløb i. Det kan derfor være smart, hvis du har råd til, at låne i så kort en periode som muligt. Et forbrugslån hos Nykredit koster ikke noget at udbetale før tid. Det koster bare de renter, frem til den dato lånet bliver tilbagebetalt. Du kan derfor altid tilbagebetale lånet hos Nykredit helt gratis.

Her ser du lån fra Nykredit. Hvis du vil se hvordan Nykredit sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?