Santander Consumer Bank: Find det bedste lån til dig

Sammenlign lån fra Santander med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Santander

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Santander Consumer Bank:

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af det spanske bank, Banco Santander, som i dag servicerer over 120 mio. kunder i mere end 40 lande. I Danmark tilbyder banken finansielle ydelser inden for bilfinansiering, privatlån, opsparing og kreditkort.

I 2014 gik Santander ind på det danske marked for forbrugslån med muligheden for at låne op til 350.000 kroner. Det skyldtes den øgede efterspørgsel på forbrugslån, som banken fik bekræftet ved en undersøgelse, der viste, at mere end hver sjette dansker overvejede at tage et forbrugslån. Virksomheden tilbyder to forskellige typer forbrugslån, der med stor sandsynlighed kan dække dine behov. Du kan vælge mellem et stort og et mindre forbrugslån. Renten differentieres fra de to typer af lån. Du kan som sagt låne helt op til 350.000 kroner, og du ansøger på nettet med dit NemID. Hele processen foregår elektronisk og din ansøgning er ikke bindende.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån fra Santander Consumer Bank?

Santander tilbyder to forskellige typer forbrugslån, der med stor sandsynlighed kan dække dine behov. Du kan vælge mellem et stort og et mindre forbrugslån. Renten differentieres fra de to typer af lån. Du kan som sagt låne fra 50.000 kroner til 350.000 kroner, og du ansøger på nettet med dit NemID. Hele processen foregår elektronisk og din ansøgning er ikke bindende. Du kan låne penge helt uden sikkerhed hos Santander.

ÅOP hos Santander?

Inden du tager et forbrugslån, er det vigtigt at se på prisen af lånets ÅOP. Din ÅOP er din årlige omkostning i procent. Det er den mest retvisende faktor for, hvad lånet samlet set koster dig om året, hvilket gør det nemmere at sammenligne prisen op mod andre lån. Din ÅOP er den årlige omkostning i procent, og den varierer efter, hvilken løbetid du har valgt i forbindelse med tilbagebetalingen af dit lån.

Ansøgning hos Santander?

Hvis du skal ansøge om et lån, kræver banken din/jeres seneste lønseddel og seneste årsopgørelse, som de modtager automatisk modtager fra Skat, når du logger ind med dit NemID. Her skal du have givet samtykke til, at Skat kan levere disse oplysninger. Hvis du har CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse, kan du ansøge om et lån, men hvis du har hemmelig adresse, skal banken bruge en kopi af dit sygesikringsbevis. Når du har sendt din ansøgning af sted, kreditvurderer banken dig for at se, om de i første omgang kan tilbyde dig det ansøgte lån.

Alternativt vil de undersøge mulighederne for at tilbyde dig et andet lån end det, du i starten havde ansøgt. Bliver din ansøgning om et forbrugslån godkendt, og tager du imod tilbuddet, får du pengene inden for fem hverdage.

Betingelser hos Santander?

Det er en betingelse, at du har en årsindkomst på 240.000 kroner før skat. Banken tilbyder desuden ikke forbrugslån, hvis man er registreret i RKI Ydermere beder de om en kopi af ansøgeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse, hvis man ansøger om et forbrugslån over 100.000 kr.

Hos Santander Consumer Bank er det derudover en betingelse, at man betaler sine månedlige ydelser på sit lån via Betalingsservice. Gennemføres betalingsserviceaftalen af en eller anden grund ikke i en af månederne, pålægges et gebyr for indbetalingskortet, som i stedet vil blive fremsendt.

Forsikring hos Santander?

Låner du penge fra Santander Consumer Bank, kan du vælge at tegne en SAFE forsikring sammen med dit lån. Som følge af en ulykke eller sygdom kan du med forsikringen fortsat betale af på lånet. Ved tilfælde af en skade vil forsikringen dække din månedlige låneydelser inkl. renter i op til et år ad gangen. Ved tilfælde af dødsfald vil SAFE forsikringen indfri et lån på maksimum 750.000 kr.

Billån hos Santander?

Skal du købe ny bil, campingvogn, autocamper eller en bil på papegøjeplader - og har du brug for hjælp til finansieringen - så er Billån måske noget for dig. Lån med sikkerhed i bilen er en af de to lånetyper, der findes, hvis du ønsker at optage lån til køb af ny bil. Den anden type er lån uden sikkerhed i bilen. Hos Santander har du mulighed at optage billån med og uden sikkerhed i bilen

Hvordan anmelder brugerne Santander Consumer Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er i den gode ende på Trustpilot for Santander Consumer Bank. De har over 1.400 anmeldelser og over halvdelen har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Santander Consumer Bank?

Du kontakter Santander ved at ringe på 70 21 31 31 eller skrive til dem på deres chat via hjemmesiden. Deres kundeserviceafdeling sidder klar til at hjælpe dig med dit lån.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: