Menu

Bank Norwegian lån: Lav et rentetjek først

Find det billigste lån ved at tjekke lånetilbud fra +8 banker med én ansøgning - start her 👇
Sammenlign tilbud på lån og samlelån fra +8 banker med kun én ansøgning. Få det billigste lån i dag.
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Bank Norwegian med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Det norskejede Bank Norwegian tilbyder 3 finansielle produkter, som alle kan bestilles via internettet. Bankens mål er at kunne tilbyde de bedste renter på markedet til private kunder i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Banken er en 100% online virksomhed, og har derfor intet kontor i Danmark. Bank Norwegian tilbyder store og små forbrugslån, kreditkort og højrentekonti. Der er cirka 60 ansatte i selskabet (2015), og banken har over 600.000 kunder i hele Skandinavien. Cirka 10% af kunderne er forbrugslån kunder.
Banken udbyder forbrugslån og størrelsen på det lånte beløb kan være fra 5.000 kroner og op til 400.000 kroner. Bank Norwegian udbyder forbrugslån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke skal lægge noget som pant for lånet for at få det udbetalt. Når du ikke stiller noget som sikkerhed, betyder det som regel også, at renten på lånet er højere end de lån, hvor du stiller noget som garanti for tilbagebetalingen.
Lånets løbetid skal du også vælge. Denne udregnes fra lånets udbetaling frem til lånet er tilbagebetalt. Her har du mulighed for at låne penge i en periode mellem 1 år og op til 15 år. Vær opmærksom på, at jo længere tid, du vælger, at betale et lån af på, jo dyrere bliver det. Du kan derfor være en fordel at vælge et lån med kort løbetid, hvis du har mulighed for det.
Hos Bank Norwegian Danmark har du også mulighed for, at lave et “samlelån”. Når du laver et samlelån, betyder det, at du kan betale alle dine mindre lån af, og kun have et lån i stedet. Dette kan spare dig penge, hvis du betaler højere renter hos andre udbydere.
Bank Norwegian stiller ingen krav til, hvad dit lån skal bruges på. Du må altså selv vælge, om du vil bruge dit forbrugslån til at finansiere en rejse, renovere dit køkken, eller noget helt tredje. Du slipper dermed også for at have en bankrådgiver til at holde øje med dit forbrug, og stille spørgsmålstegn til, hvad du bruger dit lån på.
Når du sammenligner forbrugslån, er der en del ting, som du skal kigge efter. Først skal du kigge på, om der er et registreringsgebyr. Nogle forbrugslån har et meget højt gebyr, mens andre forbrugslån ikke har noget registreringsgebyr. Bank Norwegian har tre forskellige registreringsgebyrer alt efter størrelsen på lånet.
Bank Norwegians lån har en fast rente, hvilket vil sige, at du ikke skal bekymre dig om, om renten stiger. Dette betyder også, at du kan planlægge og budgettere din tilbagebetaling med sikkerhed for, at lånet ikke bliver dyrere.
En anden ting du skal være opmærksom på, når du sammenligner forbrugslån, er lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er med til at danne et overblik over alle lånets samlede omkostninger. Sammenligner du to lige store lån med lige lang løbetid, vil du kunne sammenligne dem ved at kigge på ÅOPen.
Du kan ansøge om et forbrugslån fra Bank Norwegian via internettet, og hele processen foregår online. Du skal bruge dit NemID for at kunne tage et forbrugslån fra banken. Derudover skal du også have fast arbejde, bo i Danmark og du må ikke være registreret i RKI eller anden debitorregister. Skal du have yderligere vejledning, anbefaler vi, at du læser vores guide til forbrugslån.