Sparxpres: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Sparxpres med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Sparxpres

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået godt lån gennem os

Om Sparxpres:

SparXpres er en del af Spar Nord og har omkring 70 filialer nationalt. Den finansielle institution er dermed blandt Danmarks største. Selskabet har primært specialiseret sig indenfor låneformidling til private kunder. SparXpres har siden 1992 gjort det muligt for offentligheden at gøre brug af forbrugslån.

SparXpres er en veletableret finansiel institution, som tilbyder kunderne bæredygtige og lukrative løsninger. Hvis du vil læse mere om udbyderen, kan du med fordel læse længere nede på denne side.  Du vil som låntageren hos SparXpres kunne modtage et svar indenfor 24 timer, såfremt du står og mangler penge her og nu. Der kan lånes fra 10.000 kroner op til 75.000 kroner uden besvær.

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Krav hos SparXpres?

Størstedelen af finansielle institutioner, som udlåner penge, vil i forbindelse med ansøgningen screene dig for, om du er registreret hos RKI eller andre former for debitor registre. Såfremt du er registreret hos nogle af disse debitorregistre, er chancerne ikke store, for at du kan optage et lån hos SparXpres. Hos SparXpres får du svar på din ansøgning i løbet af 24 timer, og selskabet gør meget ud af at være grundige omkring din ansøgning. Derfor kan institutionen også tilpasse lånet, så det passer til netop dig. Hos SparXpres kan du låne op til 75.000 kroner. Du låner penge under perfekte forhold.

Rente og ÅOP hos SparXpres?

Renten, eller prisen for at låne penge er varierende, hvilket er vigtigt at være opmærksom på, når man vil låne penge. Den variable rente bevæger sig op og ned afhængigt af markedsrentens udvikling. Når en variabel rente fremkommer, betyder det, at renten kan ændre sig. Normalt, når du sammenligner forbrugslån, kan du sammenligne to lån ved at kigge på ÅOP'en (årlig omkostninger i procent).

Det kan være lidt indviklet, når du sammenligner små beløb, over en kort periode. Derfor anbefaler vi, at du fokuserer på lånets kreditomkostninger, når du sammenligner SparXpres forbrugslån mod et andet forbrugslån. ÅOP kaldes også kiloprisen for et lån, fordi det gør det lettere at sammenligne prisen på forskellige typer af lån. Det er specielt vigtigt hos SparXpres at være opmærksom på ydelsen, løbetiden, de samlede kreditomkostninger og den månedlige ydelse.

Hvordan anmeldelser brugerne SparXpres på Trustpilot?

Selvom der ikke er mange anmeldelser på Trustpilot, så har over 100 brugere anmeldt SparXpres på Trustpilot, hvor de er meget tilfredse. Over halvdelen af brugerne har givet dem fem stjerner, hvilket er i den gode ende.

Hvordan kontakter jeg SparXpres?

Hvis du gerne vil kontakte SparXpres og have hjælp til et lån, så kan du ringe på 96 16 13 00 eller sende dem en mail på info@sparxpres.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: