Menu

Find bankernes bedste tilbud på lån til en båd

Sammenlign flere lån til en båd med én enkelt ansøgning - spar op til 15.000,-
Sammenlign flere lån til en båd med én enkelt ansøgning - spar op til 15.000,-
  • Helt gratis
  • Uforpligtende
  • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Lån

Ohøj, skipper! Ja, det kan du tro - ligesom at det er muligt at låne penge til en hel række andre formål, så er det selvfølgelig også muligt at låne penge til en båd.

En båd er et vidt begreb, og alt efter hvad du egentlig specifikt er interesseret i, så er prislejet også meget varierende. Ligesom på bilmarkedet så er det også muligt både at købe nyt og brugt, hvilket gør en væsentlig forskel.

Udover købsprisen så er der også driftsomkostningerne, som man skal have i mente, når man anskaffer sig en båd. Det er alt lige fra forsikringer og bådplads til (evt) benzin og vedligeholdelse.

Du kan også overveje, hvorvidt du vil låne med eller uden sikkerhed, idet nogle banker tilbyder et billigere lån, hvis de får pant i båden.
Her på Samlino.dk hjælper vi dig med at finde det bedste lån.

Vi er en sammenligningsportal og sørger derfor for at give dig et overblik over markedet, inden du tager en beslutning.

Først i processen sparer det dig tid, fordi du med én ansøgning får samtlige uforpligtende tilbud, i stedet for at skulle sende en ansøgning til hver enkelt bank.

I sidste ende kan du spare en masse penge, som du i stedet kan bruge på en endnu federe båd. What’s not to like?
Udbetalingen af dine penge fra det lån, som du vælger, kan variere alt efter bankens procedure.

Vi har dog en del låneudbydere, som behandler ansøgningen indenfor kort tid og udbetaler pengene hurtigt, så det er også muligt med et lån til en båd.

F.eks. kan du finde udbydere som udbetaler penge indenfor få timer samt få hverdage.
Helt sort/hvidt, så bør man ikke optage mere gæld, når man står registreret i RKI. Det gør kun gældsspiralen sværere at komme ud af.

Selvom det kan være fristende på kort sigt at låne penge til en båd eller andre formål, så er det en dårlig idé på lang sigt.

Når det så er sagt, så er det muligt. Vi vil opfordre dig til at læse vores artikel om RKI, som gør dig klogere på hvad det er præcist, hvordan du kommer ud af det og hvordan du tager et lån trods RKI.
Vi hjælper dig gerne med at sammenligne lånetilbud til både - men også lån til andre formål.

Du kan se nærmere på mulighederne under “Lån” i vores menu øverst på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte Samlino.dk på 70605888 (man-fre 10-18), hvis du vil sammenligne over telefonen eller hvis du har et spørgsmål. Vi kan også fanges på mailen info@samlino.dk, hvor vi besvarer din henvendelse indenfor 2 hverdage.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.