LånLet: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra LånLet med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra LånLet

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om LånLet:

Hvem er Lånlet? Det er en låneformidler af banken Basisbank, og det er en danskejet internetbank med hovedsæde i Brøndby. De tilbyder forbrugslån mellem 10.000 og 50.000 kroner med en fleksibel løbetid, der strækker sig fra 24 til 72 måneder – med andre ord to til seks år.

Du kan læse mere om selskabet længere nede på siden, og hvordan man kan få et lån hos LånLet.

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Ansøgning om lån hos LånLet?

Ansøgningsprocessen hos dem er ganske enkel, og du får svar med det samme. Typisk kan man få sin ansøgning godkendt indenfor 10 minutter, og det hele foregår online. Bliver du som ansøger godkendt til dit ønskede lån, har du pengene på kontoen meget hurtigt efter godkendelsen. Når du ansøger, skal du ikke tænke på at fremvise nogle budgetter, årsopgørelse eller informere om lånets formål. Kun hvis du låner over 50.000 kroner, skal du indsende din seneste lønseddel i forbindelse med din låneansøgning. Det er nemmest at underskrive lånet med NemID, men hvis du underskriver et lån på under 50.000 kroner, skal du medsende en kopi af dit gyldige ID, når du returnerer og bekræfter låneaftalen. Et gyldigt ID kan være dit pas/kørekort eller opholdstilladelse.

Lånlet.dk gennemgår dog en grundig kreditvurdering i forbindelse med din ansøgning, og de kan til enhver tid afslå din låneansøgning, hvis dine økonomiske forhold ikke stemmer overens med størrelsen af dit ansøgte lån. I sådan et tilfælde kan du til enhver tid oprette en ny ansøgning på et mindre lån.

Hvilke oplysninger skal LånLet bruge?

Når du ansøger, skal du oplyse en række oplysninger. Det drejer sig om dit CPR-nummer, dit kontonummer og dit NemID til godkendelse af din ansøgning. Der bliver desuden spurgt ind til din økonomi, så det er nemmest at have sin seneste lønseddel klar – det er som sagt ikke et krav, at du fremviser den ved mindre lån. En låneansøgning bliver krypteret, og dine personlige oplysninger vil blive behandlet med stor fortrolighed, så ingen uvedkommende kan få adgang til dem.

Krav hos LånLet?

For at låne hos Lånlet, skal du være over 18 år, og du skal have en fast bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI. Sidst – men ikke mindst – skal du have en fast indtægt, så man ved, at du kan betale dine månedlige ydelser på lånet. Det er dog ikke et krav, at man stiller sikkerhed for lånet.

Hvis du allerede har lånt penge, kan du ansøge om at forhøje det, hvis du med tiden finder ud af, at du har brug for større økonomisk støtte. Dette er en stor fordel, hvis man udsættes for store uforudsete omkostninger. Når du ansøger om at forhøje dit lån, skal du have kontraktnummeret på dit eksisterende lån klar - dette har du modtaget i forbindelse med dit lån.

Tilbagebetaling hos LånLet?

Det er muligt at betale mere af på lånet, end det er planlagt. Hvis du har økonomisk overskud til det, er du velkommen til at betale mere af på dit lån end det aftalte. Det er derudover muligt at indfri sit lån tidligere end aftalt, og det koster ikke ekstra. I begge tilfælde skal du kontakte LånLet. Når du tilbagebetaler dit lån, kan det nemt gøres via netbank. Du kan vælge at benytte et girokort, som du får tilsendt, ellers kan du overføre direkte til dit lån. Hvis du vælger at overføre direkte, skal du oplyse lånets kontraktnummer som reference, så Lånlet kan identificere dig.

ÅOP hos LånLet?

Prisen på dit forbrugslån kan sammenlignes på den angivne ÅOP. Det er dit låns årlige omkostning i procent. ÅOP fortæller dig, hvor dit lån koster om året, og det er en god måde for dig at sammenligne priserne på forskellige forbrugslån, og det kan du gøre hos Samlino.dk.

Hvordan anmelder bruger LånLet på Trustpilot?

Der er en stor kundetilfredshed hos LånLet, der har over 450 anmeldelser på Trustpilot og en samlet score på 4,5 stjerner, hvilket er i den rigtig gode ende hos Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg LånLet?

Du kan altid kontakte LånLet ved at sende en mail til kontakt@laanlet.dk eller ringe på 70 20 58 22, så sidder LånLets kundeserviceafdeling parat til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk