Menu

Jyske Bank

På denne side kan du læse om Jyske Bank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Jyske Bank

Jyske Bank er Danmarks tredjestørste bank og den største bank i hele Danmark, der ikke har sit hovedsæde i Københavnsområdet. Denne jyske bankgigant startede tilbage i 1967, da man fusionerede en række midtjyske banker. Igennem årene har Jyske Bank opkøbt en del mindre filialer hovedsageligt i Jylland. Jyske Bank har også forsøgt med en række internationale eventyrer, hvor størstedelen har været succesfulde, hvilket har resulteret i filialer i en række lande i Europa her i blandt Tyskland, Frankrig og Gibraltar. Jyske Bank beskæftiger i dag 4.000 medarbejdere i Danmark og har 900.000 danske kunder. Du kan læse resten af historien om, hvordan Jyske Bank blev til i toppen af denne side under fanen “Om udbyderen”. Der finder du samtidig fem ofte stillede spørgsmål samt de fem vigtigste grunde til at være kunde hos Jyske Bank.

Jyske Bank lån

Jyske Bank tilbyder forbrugslån. Du kan låne til køkkenet, til ferien, eller hvad end din drøm er. Med et så bredt spænd i lånebeløb fra 10.000 kroner til 200.000 kroner, kan der blive råd til den mindste og de største drømme. Det er desuden utrolig nemt at ansøge om et lån. Du ansøger blot over nettet ved hjælp af dit NemID, så sidder Jyske Banks ansatte klar til at tage et kig på din ansøgning og se, om du er i stand til at optage et lån. De tager en hurtig kreditvurdering af dig, så de er sikre på at få deres penge, og sikre, på at du ikke ender i en økonomisk klemme, og så står pengene på din konto inden for 24 timer. Du kan låne ned til 10.000 kroner og op til 200.000 kroner over et, to, tre, fire eller fem år. Jo hurtigere du betaler lånet af, jo mere, skal du selvfølgelig betale hver måned. Til gengæld skal du betale færre renter, og du ender derfor med at betale mindre tilbage for dit lån, hvis du vælger en kort løbetid. Én ting, du ikke vil blive spurgt om, når du optager et forbrugslån hos Jyske Bank, er sikkerhed. Jyske Bank kræver ingen sikkerhed, når du optager et forbrugslån hos dem. Det vil altså sige, at du ikke skal stille noget friværdi i dit hus til rådighed, eller lægge det ur, du fik af din mormor i studentergave, som sikkerhed for, at du betaler lånet.

ÅOP

Omkostningerne og ÅOP’en afhænger i høj grad af, hvor meget du vil låne, og over hvor lang tid. ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Det er altså dine årlige omkostninger udtrykt i form af procent. Den bestemmer, hvor meget mere du kommer til at betale tilbage til din långiver udover de penge, du har lånt. Det er vigtigt at tage ÅOP’en med i overvejelserne, når du optager et lån. ÅOP’en inkluderer alle renter og gebyrer, så det er nemmere at sammenligne to eller flere lån med hinanden. Når du sammenligner to eller flere lån, kan du se, hvilket der det billigste, hvis de har samme hovedstol og løbetid ved at kigge på ÅOP’en. Det lån med den laveste ÅOP er også det billigste lån.

Det skal du vide

Det er vigtigt at notere, at du skal være fyldt 18 år for at optage et forbrugslån hos Jyske Bank. Baseret på din kreditvurdering kan du også blive nægtet at låne de helt høje beløb, selvom du er fyldt 18 år. Din kreditvurdering har indflydelse på, hvor meget du må låne, og over hvor lang tid. Der er en del ting, der har indflydelse på din kreditvurdering, som du endda selv kan rette, det er blandt andet din rådighedsbeløb, som du kan forøge ved at spare penge på dine faste udgifter. Forneden vil du kunne se, hvilke forbrugslån Jyske Bank udbyder. Skal du til at søge om et forbrugslån, er det smart at sammenligne alle udbyderne på markedet for at være sikker på, at du får det bedst mulige tilbud.

Her ser du lån fra Jyske Bank. Hvis du vil se hvordan Jyske Bank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?