Samlinos a-kasse oversigt

Få overblik over alle a-kasser på markedet og læs mere om de enkelte a-kasser og fagforeningers fordele her på siden.

Med en a-kasse er du sikret økonomisk, hvis du skulle gå hen og blive afskediget. Alle a-kasser giver det samme i dagpenge, så hvilken du vælger har ikke indflydelse på dine dagpenge. Derfor skal du tænke nøje over hvilke fordele og tilbud du vil gøre brug af, og om du evt. ønsker at støtte politisk arbejde.

De forskellige a-kasser og forbund tilbyder også deres medlemmer forskellige medlemsfordele, som er værd at dykke ned i. For eksempel samarbejder mange a-kasser med forsikringsselskaber. Både om lønforsikring, men også om privatforsikringer, såsom indbo- eller ulykkesforsikringer - med et medlemskab kan du altså i mange tilfælde også spare penge på forsikring.

Medlemskontingenter er fradragsberettiget, så den pris du faktisk kommer til at betale efter skat er lavere end de priser, du ser på siderne. Desuden er a-kassen en arbejdsløshedsforsikring, som du uden tvivl bliver glad for, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Er du allerede medlem af en a-kasse eller betaler du til lønsikring?

Hvis du i forvejen er medlem af en a-kasse og har optjent retten til dagpenge, bliver din anciennitet ført videre til den nye a-kasse. I tilfælde af at du har tegnet en lønsikring hos din nuværende a-kasse, skal du huske at opsige den og tegne en ny lønsikring hos den a-kasse, du vælger at skifte til.

Sammenlign og køb i tre simple trin

TRIN 1

Vælg hvilken kategori du vil sammenligne

TRIN 2

Sammenlign tilbudene

TRIN 3

Vælg den bedste løsning for dig