Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Sammenlign de bedste kreditkort i Danmark

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Udbydere af kreditkort

De enkelte banker har forskellige tidsfrister for, hvornår du kan forvente at modtage henholdsvis din pinkode og dit kreditkort. Du vil typisk modtage din pinkode 2-4 hverdage efter din bestilling. Dit kreditkort vil typisk ligge i din postkasse 6-10 dage efter at du har bestilt det.
Du kan på selskabernes hjemmeside læse de præcise betingelser for, hvad du skal opfylde for at modtage et kreditkort. Skal du have et kreditkort med mulighed for en stor kredit vil banken typisk forlange en sikkerhed for, at du kan betale beløbet tilbage.
Banker kigger på din kreditvurdering og indkomst for at bestemme hvilket kredit maksimum de kan tilbyde dig. Hvis din ansøgning er godkendt, kan banken give dig en højere eller lavere kreditmaksimum end hvad du anmodede om i din ansøgning. Hvis din kredit score er tilfredsstillende så kan banken give dig den højeste kredit begrænsning. Hvis du syntes at din begrænsning er for høj, kan du snakke med din udbyder og bede den om at sænke begrænsningen. Lær mere om kreditscore ved at læse vores guide om ansøgning af kreditkort

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.