Samlino.dk's partnere


Hos Samlino.dk er vores partnere essentielle for vores virksomhed. Derfor sætter vi stor pris på hver en af dem.

Du kan her se en oversigt over dem alle.


Partnerbanker

basisbank

Basisbank var Danmarks første rendyrkede onlinebank. Lige siden de startede i 2000, har de haft fokus på den gode kundeoplevelse med deres lån, konti og betalingskort. Basisbank var i 2018 nomineret til Årets Bank i kategorien Vækst hos FinansWatch. Basisbank arbejder efter en win-win værdi, hvilket betyder at de går efter at skabe langsigtede forhold til deres kunder, baseret på et gensidigt favorabelt forhold.

Express Bank

Express Bank er en bank med over 30 års erfaring og flere hundredetusinde kunder. De har altså kort fortalt styr på sagerne, når det kommer til lån og andre bankopgaver. Express Bank er i dag ejet af BNP Paribas Personal Finance, som har over 19.500 medarbejdere fordelt på mere end 30 lande.

Resurs Bank

Resurs Bank startede i 1977 med visionen om at kunne give deres kunder mere enkle finansieringsløsninger. De har i dag over 5,7 millioner kunder, som de hjælper gennem fleksible finansieringsløsninger. Ud over privatlån arbejder Resurs Bank bl.a. også med kreditkort og forsikring. En stor del af konceptet hos Resurs Bank er, at kunden selv skal kunne bestemme hvad de bruger deres lånte penge på, så derfor blander de sig ikke i det.

SparXpress

Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, som er blandt Danmarks største banker. Siden 1992 har Sparxpres leveret forbrugslån i hele Danmark. Sparxpres' koncept er meget enkelt. Man kan låne mellem 10.000 og 50.000 kroner over 24 til 60 måneder. Når man er blevet godkendt til lånet og har skrevet under på det, bliver pengene udbetalt.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del af Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. De har altså gamle rødder. Dette ville du dog ikke kunne se på deres koncept. Det kan bl.a. ses på deres hjemmeside, at man kan optage billån, forbrugslån, få et kreditkort, få en favorabel rente på sin opsparing og forsikre sig. De kan altså lidt af hvert, og de har mange års erfaring med det.

Leasy

L'EASY har du sikkert hørt om, har du ikke, har du nok hørt om peter fra 8 gange 8, det er L'EASY. De har i over 30 år haft rigtig meget fokus på hvidevarer og anden elektronik, man skal bruge, men nu tilbyder de altså også kontantlån.

Lånlet

LÅNLET er en låneformidler for Basisbank, som har fokus på lidt mindre lån i størrelsesordenen 10.000 til 50.000 kroner. LÅNLET har en ekstraordinært hurtig udbetaling på kun 10 minutter, hvis man altså er kvalificeret til lånet. Dette reflekteres også i deres navn. Ud over at være let, har LÅNLET også meget tilfredse kunder med 77 % fremragende stemmer på Trustpilot.

DiBa Billån

Diba billån er en låneformidler med fokus på billån. De er i dag 100 % ejet af Sydbank. Diba billån har vundet Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK Penge, hvilket viser at de er en fremragende formidler af billån. Dette reflekteres bl.a. også på deres Trustpilot.