Menu

Tjeklån sammenligning: Lav et rentetjek først

Sammenlign tilbud på lån fra op til 7 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign tilbud på forbrugslån og billån fra op til 7 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Tjeklån med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Tjeklån ejes og drives af Admill ApS, som har hovedkontor i Aarhus C. Virksomheden har mange sammenligningssider, som sammenligner produkter og services såsom bredbånd, mobilabonnementer, måltidskasser og forsikring. Alle sider bliver finansieret af reklamer - d.v.s., at du som bruger ikke skal betale penge for at sammenligne lån på Tjeklån, men bankerne skal betale for at blive vist på siden. I virksomhedens mission står der blandt andet, at TjekLån vil gøre det så nemt som muligt for dig at finde netop det lån, der passer til dig. Vi vil give dig præcise informationer om dine muligheder, så det bliver nemt for dig at finde det lån, der passer bedst til dine behov - og naturligvis til den lavest mulige rente. Måden de gør dette på er ved at have en liste af låneudbydere, som du har mulighed for at vælge imellem.
Der er en grundlæggende forskel mellem Tjeklån og Samlino.dk. Hvis du vælger at oprette en ansøgning øverst på siden, vil du modtage tilbud fra flere banker, og du sparer dermed al den tid, du normalt skulle bruge på at kontakte flere banker og bede om et personligt lånetilbud fra dem. På den anden side har du hjemmesider som Tjeklaan, der kun giver en oversigt over hvilke lånemuligheder der findes på markedet, og så er det op til dig at enten 1) vælge en låneudbyder eller 2) kontakte de relevante banker og sende en ansøgning til hver bank for at kunne lave en reel sammenligning.
100 kr. til 500.000 kr.
Der er nogle ting, du skal opfylde før du kan optage et lån. Du skal for det første være fyldt 18 år og skal kunne bekræfte din identitet med dit NemID. Uden NemID har du heller ikke mulighed for at underskrive en låneaftale med banken. Du må heller ikke være registreret som dårlig betaler i RKI, og til sidst er det også vigtigt i de fleste tilfælde, at du har en fast indtægt.
Kort sagt så giver det bedst mening at sammenligne de forskellige låns ÅOP. Dette begreb kommer vi tilbage til. En låneaftale er et komplekst dokument, som kan være svært at forstå for de fleste. At sammenligne renter kan i nogle tilfælde være misvisende - især når det drejer sig om små lånebeløb - da mange af omkostninger ligger i andre gebyrer. Det kan f.eks. være: Administrationsgebyr Stiftelsesprovision Ekspeditionsgebyr Tinglysningsafgift Dokumentgebyr Kviklåns udbydere er ofte meget gode til at reklamere med lave renter, men så er skyhøje gebyrer, som brugeren ofte ikke lægger mærke til før efter de har optaget lånet.
De Årlige Omkostninger i Procent - fork. ÅOP - er som sagt den bedste måde at sammenligne to lån fra forskellige udbydere. Her er alle førnævnte gebyrer indregnet i ÅOPen, så du nemt kan sammenligne lån. Husk lige, at det giver kun mening at sammenligne ÅOP, når de lån du sammenligner er 1) har samme størrelse og 2) samme lånetid eller løbetid.
Tjeklån har en kviklån sektion inde på deres sammenligningstjeneste. Kviklånsmarkedet er ændret meget siden juli 2020, hvor der blev sat et ÅOP loft på 25% hos alle låneudbydere. Derfor er der ikke stor forskel på denne sektion hos sammenligningstjenesten i forhold til andre lån du kan sammenligne på hjemmesiden. Du vil derfor se flere af de samme banker og låneudbydere under kviklån, som f.eks. også kan ses under samlelån