Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Hvor meget du kan låne til din uddannelse afhænger af en række faktorer. Ønsker du at låne et højt beløb vil banken analysere sandsynligheden for, om du kan betale det lånte beløb tilbage og herefter tage stilling til, hvor stort et beløb du kan låne.
Din rente afhænger af, hvor stor en risiko, som lånegiveren føler, at de tager ved at give dig lånet. Oplever de risikoen som stor vil din rente være højere, end hvis de føler sig sikre på, at du er i stand til at tilbagebetale lånet. Faktorer der spiller ind på din rente er din forventede fremtidige indtægt, om du har mulighed for at stille sikkerhed for lånet, hvilken uddannelse du tager, din alder og meget mere.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.