Find bankernes bedste tilbud på forbrugslån

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Tjek omlægning af lån fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Omlæg mine lån

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er en omlægning af lån?

Med en låneomlægning samler du alle dine nuværende lån i ét, så det hele bliver lidt mere overskueligt, og lånene bliver nemmere at betale tilbage.

Når du lægger dine forbrugslån om, anvender du et såkaldt samlelån, som du kan få flere uforpligtende tilbud på øverst lige herover. Ved at indhente og sammenligne flere tilbud fra bankerne, omlægger du dine lån billigst.

Hvordan kan jeg sammenligne samlelån på Samlino.dk?

Det er faktisk meget nemt:

 1. Først indtaster du, hvilke lån der skal omlægges, og dermed afgøres hvor stort beløbet er på det samlelån, du skal tage.

 2. Dernæst går du igennem Samlino.dk's form, hvorunder du indtaster en række oplysninger om dig selv og din økonomi. Bankerne har brug for den information, så de kan være sikre på, at du kan betale dit lån tilbage.

 3. Til slut modtager du mange forskellige tilbud på samlelån, som du kan klikke dig videre på. Disse tilbud er helt uforpligtende.

Har Samlino.dk en beregner til låneomlægning?

Det kan du tro, vi har. Øverst på siden kan du gratis beregne helt nøjagtige, personlige tilbud på omlægning af lån, som samtidig er helt uforpligtende.

Med Samlino.dk's beregner til omlægning af lån kan du trygt og sikkert finde tilbud, så du ikke kommer til at vælge det dyreste lånetilbud på markedet.

Hvad er det smarte ved omlægning af lån?

Omlægning af lån adskiller sig fra et typisk forbrugslån, da du med en omlægning netop samler dine lån i ét. Her er nogle af fordelene:

 • Du får lettere styr på dine månedlige udgifter.

 • Du undgår at betale gebyrer til flere banker.

 • Du får flere penge mellem hænderne - hver måned.

En omlægning af forbrugslån hjælper altså dig med eksisterende, dyre lån med at få bedre styr på tilbagebetalingen og dermed privatøkonomien.

Hvad er prisen på at omlægge sine lån?

Når der er tale om en samling af forskellige forbrugslån, er prisen på lånet den nye rente, som samlelånet får. Rentesatsen er individuelt bestemt (din rente er formentlig anderledes end din nabos), variabel samt bestemt af den låneudbyder, du vælger.

På Samlino.dk har du mulighed for at sammenligne tilbud på samlelån hurtigt og nemt. På den måde kan du få den billigste omlægning af dine lån.

Hvilke krav er der for at tage et samlelån?

Der er ganske få krav for at tage et samlelån, men det er vigtigt at kende til de krav, de fleste selskaber har:

 • Du skal være bosat i Danmark.
 • Du må ikke være registreret i RKI.
 • Du skal være over 18 år gammel.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du har lån, du betaler tilbage på i forvejen - ellers er der ikke noget at samle!

Hvilke låneudbydere tilbyder låneomlægning?

Omlægning af lån er blevet populært hos mange forbrugere - og af den årsag er udbyderne også kommet på banen. Her er et udpluk af udbydere, som tilbyder samlelån:

 • Basisbank
 • Resurs Bank
 • Express Bank
 • Santander Consumer Bank
 • Bank Norwegian
 • Coop Bank
 • Ikano Bank

På Samlino.dk kan du sammenligne låneudbydernes tilbud på omlægning, så du kan finde det bedste tilbud og den bedste pris på lånet.

Hvilke typer lån kan man omlægge?

Du kan omlægge følgende lånetyper:

 • Boliglån
 • Billån
 • SU-lån
 • Forbrugslån

Der er altså ikke nogen begrænsninger på lånetyper. På Samlino.dk kan du dog ikke sammenligne lånetilbud til mindre end 10.000 kr. eller højere end 500.000 kr.

Når du angiver, hvilket lån du skal omlægge, skal du også angive, hvilken udbyder lånet er taget hos.

Hvorfor lægge mine lån om online?

Det er smart at lægge sine lån om online og særligt gennem Samlino.dk:

Med vores online låneberegner sparer vi dig ikke blot penge, men også meget tid. Det skyldes, at du med blot én ansøgning kan modtage personlige tilbud fra mange forskellige banker på 3-5 minutter. Alternativt skulle du gå igennem alle låneudbydernes online prisberegnere, og det vil sandsynligvis tage cirka en time. Du vil formentlig også hurtigt blive træt af at skulle hive NEM-ID-kortet op af lommen 10 gange på så kort tid.

Er nogle banker bedre end andre til samlelån?

Der er forskel på banker. Der er for eksempel stor forskel på, hvordan bankerne kreditvurderer dig, hvor mange penge du kan låne hos de enkelte banker, hvordan kundeservice er, og hvordan de generelt håndterer din tilbagebetaling - nogle er mere aggressive end andre, og vi på Samlino.dk ønsker naturligvis, at du får den bedste oplevelse.

Det gælder også omlægning af lån i form af et samlelån. Flere banker tilbyder ikke samlelån, mens nogle banker godkender dig, mens andre ikke gør. Da der er disse forskelle, kan det være en god idé at anvende Samlino.dk's beregner til hurtigt og nemt at tjekke alle bankernes tilbud til dig.

Når du vurderer bankernes samlelånstilbud til dig, er det en god idé at kigge efter ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og tommelfingerreglen er, at jo højere det tal er, desto dyrere er lånet. Pas derfor på med at stirre dig blindt på den månedlige tilbagebetaling alene. Den fortæller blot én del af sandheden om et låns pris.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk