Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Et ferielån er til dig, hvor økonomien forhindrer dig i at realisere dine feriedrømme. Med et ferielån kan du gøre dine rejsedrømme til virkelighed uden at have opsparet en formue. Et ferielån kan være fleksibelt, afhængig af udbyderen, og der vil typisk gå mellem 1-2 hverdage fra, at du har ansøgt om lånet til, at pengene står på din konto.
Et ferielån vil typisk skulle tilbagebetales mellem 24-72 måneder, men det afhænger meget af udbyderen af lånet. Nogle udbydere har fleksible tilbagebetalingsløsninger, hvor du har mulighed for at undgå at betale et par måneder om året, hvor der er flere omkostninger imod en længere tilbagebetalingstid.
Det første, som du skal gøre, når du tager et ferielån, er at sammenligne markedet. Det kan du med fordel gøre hos os, hvilket er gratis, hurtigt og nemt. Du vil få en række skræddersyede tilbud, baseret på dine oplysninger, som du selv kan vælge imellem. Efter du har valgt et tilbud vil du blive sat i forbindelse med det valgte selskab, som vil afslutte processen, og så vil pengene dernæst blive indsat på din konto, og så er du klar til din drømmerejse.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.