OK Mobil

På denne side kan du læse om OK Mobil’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

OK Mobil bredbånd

OK Mobil er ejet af tankstationskæden OK, som navnet også antyder. De blev stiftet i 2011 og har siden da leveret mobilt bredbånd til alle kunder i Danmark. OK leverer udelukkende mobile bredbåndsløsninger, og altså ikke en fast forbindelse som fx ADSL, fiber eller coax, som mange andre bredbåndsudbydere benytter sig af. OK har også et stort fokus på at støtte lokalsporten. Med et mobilt bredbånd fra OK Mobil kan du altså være med til at støtte dit lokale fodboldhold.

Fordele ved mobilt bredbånd

Fordelen ved mobilt bredbånd er, at man ikke er bundet af kabler, som skal sidde i den router, der sender dit internetsignal ud. I stedet kobler du den mobile bredbåndsdongle til din computer, og så er du online over alt! Så kan ungerne se Netflix i bilen, og du kan opdatere Facebook eller sende mails, når du er på farten. Hvis du bor et sted med begrænsede bredbåndsmuligheder, kan du også med fordel skifte til mobilt bredbånd. Det kan være, at du eksempelvis kun kan få ADSL med meget lav hastighed. Fordelen ved at bruge mobilt bredbånd vil i dette tilfælde være, at du i stedet for at være afhængig af farten i dine telefonkabler vil kunne tilslutte dig en 3G eller 4G forbindelse.

Hvordan fungerer det?

Det er utrolig simpelt at få det meste ud af dit abonnement på bredbånd hos OK. Du bestiller et OK benzin kort og modtager det. Det koster intet at få eller at vedligeholde. Når du tanker, optjener du automatisk point på din benzinkonto, og samtidig, hvis du knytter dit kort til dit abonnement, din abonnementkonto. Således kan du spare penge på både benzin og bredbånd!

Vil du vide mere om OK Mobil, som udbyder?

Gå ind på fanen i toppen af denne side kaldet ”Om udbyderen”. Der kan du både læse fem ofte stillede spørgsmål til OK Mobil, de fem bedste ting ved OK Mobil og læse om OK Mobil som selskab.

Er du interesseret i at se OK Mobils priser?

I bunden af denne side finder du en let og overskuelig oversigt over OK Mobils priser og hastigheder.

Hvis du vil vide mere om, hvordan OK mobil klarer sig i forhold til resten af udbyderne?

Gå ind på www.samlino.dk/bredbaand, og sammenlign hele markedet på under 15 sekunder.

Her ser du OK Mobil’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan OK Mobil sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...