Telmore

På denne side kan du læse om Telmore’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Telmore bredbånd

Telmore er et teleselskab, som virkelig satser på at kombinere services, tjenester med deres bredbåndsabonnementer. Telmores produkter bliver udelukkende styret gennem virksomhedens hjemmeside, trods selskabets relative store størrelse. Fokusområderne for Telmore er blandt andet kundeservice samt et stort underholdningsunivers, hvori du kan tilvælge musik eller film med mere. Tidligere har Telmore tilbudt traditionelt bredbånd, men selskabet tilbyder i dag kun mobilt bredbånd, mobiler og mobiltelefoni til nye kunder. Telmore har over 600.000 kunder fordelt i Danmark, og virksomheden ønsker yderligere at vokse gennem deres udbud af indholdsløsninger.

Telmore mobilt bredbånd

Telmore tilbyder mange gode løsninger på et mobilt bredbånd, idet de først og fremmest er på TDC’s net, som er blevet kåret til Danmarks bedste af Teknologiske Institut. At Telmore benytter TDC’s netværk, hænger stærkt sammen med at Telmore i dag er ejet af den største telekoncern herhjemme, nemlig TDC som i dag kalder sig YouSee i forhold til private kunder. Det nuværende ejerskab startede i 2003, hvor TDC/YouSee købte sig ind i selskabet, og året efter købte resten af aktierne. Ved at være på TDCs netværk, får du som Telmore kunde en fremragende dækning i størstedelen af Danmark - i byerne såvel som ude på landet. Telmores produktportefølje spænder ligeledes bredt, og du kan altså frit vælge mellem større og mindre datapakker, når du skal have fat i et bredbåndsabonnement hos Telmore. Her er det vigtigt at bemærke, at Telmore tilbyder nogle af markedets største datapakker på TDCs netværk. Med et mobilt bredbånd fra Telmore får du både adgang til 3G og 4G, hvor 4G teknologien er en videreudvikling af 3G netværket. På 4G netværket får du mellem 17 til 71 Mbit/s i download hastighed og mellem 5 til 43 Mbit/s i upload hastighed, hvilket er op til 35 gange hurtigere end 3G teknologien.

Hvordan fungerer det?

Et mobilt bredbånd betyder, at du får internet uden nogen form for kabler. På den måde er dit bredbånd altså ikke “låst“ til en fast husstand, som ved et almindeligt bredbånd. Måden, mobilt bredbånd fungerer, er via et simkort, som fanger mobildata fra nærlæggende master. Du kan bruge dit simkort på to måder. Du kan bruge det direkte i en tablet, eller du kan tilkøbe et USB-modem eller en router, hvor du kan indsætte dit simkort. Ved at bruge en router kan du danne en Wi-Fi forbindelse, så du kan have flere enheder på af gangen. Dette er oplagt for en familie, eller hvis man bor flere sammen. Hos Telmore er der ligeledes mulighed for at tilkøbe et ekstra SIM-kort, så du kan dele din data med en anden person eller tablet. Telmore tilbyder forskelligt udstyr til mobilt bredbånd. De tilbyder både en trådløs WiFi-router og et USB-modem, som du kan bruge til dit mobile bredbånd. Hvis du udelukkende bruger dit net på computeren, er det anbefalet at bruge et USB-modem, dog kan der kun være en enhed på nettet ad gangen. Som udgangspunkt bruger Telmore 3G-og 4G-netværket ved data og 2G- og 3G-netværket ved tale. Mobilt bredbånd er oplagt til sommerhuset eller til busturen, hvor du kun befinder dig på lånt tid.Ønsker du derimod bredbånd til dit hjem, vil det typisk være billigst at investere i en traditionel bredbåndsforbindelse gennem telefonstikket. Hvis du ønsker en lynhurtig hastighed med stor potentiale for fremtiden, kan du med fordel kigge i retningen af COAX-teknologien og fibernettet.

Værd at vide

Bredbåndsabonnementerne fra Telmore har ingen bindingsperiode, men en opsigelsesperiode på 30 dage. Det er ret specielt for Telmore, at selskabet ligeledes tilbyder mobilt bredbånd med udstyr uden binding, uden at prisen stiger markant. Du kan på virksomhedens hjemmeside se guides til, hvordan du kommer igennem de besværlige installationer, og du kan ligeledes finder svar på generelle spørgsmål. I dit mobile bredbåndsabonnement kan du få Telmore Play Premium inkluderet i et af de større abonnementer. Med Telmore Play Premium får du blandt andet adgang til HBO Nordic, C More og TV2 Play. Udover det, kan du ligeledes læne dig tilbage i stolen med adgang til e-bøger, magasiner og flere musiknumre. Dette er altså et tilbud til dig, som elsker at streame musik og tv-programmer i sommerhuset eller på farten og er tiltrukket af tanken om, ikke at være begrænset af reklamer eller betalingsbarrierer. Telmore Play kan bruges på alle enheder lige fra din mobil til smart-tv.

Her ser du Telmore’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Telmore sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...