UnoTel

På denne side kan du læse om UnoTel’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Bredbånd fra UnoTel

UnoTel er en televirksomhed, som opererer på det danske marked. De tilbyder danskerne et bredt udvalg af tele- og bredbåndsprodukter. De ønsker at give deres kunder overskuelige abonnementer, så forbrugeren får en god kundeoplevelse.

Bredbånd igennem telefonstikket

Med deres ADSL bredbånd får du en hurtig og stabil hastighed, dog med høj download hastighed i forhold til upload hastighed. ADSL teknologien kører via kobber kabler, som tilsluttes dit telefonstik. Det betyder, at du skal have et telefonstik i dit hjem for at få ADSL fra UnoTel. Størstedelen af Danmarks befolkning har et telefonstik i deres hjem, men hvis du er en af de få, som ikke har, kan man hurtigt og nemt få dette installeret. Det er derfor meget få, som ikke kan modtage ADSL bredbånd fra UnoTel. Via UnoTels bredbånd, får du mulighed for at være på nettet flere af gangen. De tilbyder også en høj hastighed, så du kan streame videoer, film og meget andet. Dog er ADSL teknologien ikke, den hurtigste på markedet efter fiber bredbånd er kommet på markedet. Fiber bredbånd virker via nedgravede lyslederkabler, som kan levere internetsignal, derved kan den give højere hastigheder end et traditionelt ADSL bredbånd. UnoTel tilbyder forskellige hastigheder på deres ADSL netværk, dog afhænger internet hastigheden meget af, hvor du bor i landet. Hastigheden varierer nemlig meget fra husstand til husstand. Det traditionelle bredbånd er en oplagt mulighed for dig, som udelukkende ønsker hurtigt og stabilt netværk derhjemme, og samtidig skal være flere på nettet ad gangen. Derudover kan et traditionelt netværk være besværligt at installere, derfor tilbyder UnoTel forskellige muligheder for installationen. Du kan vælge at prøve kræfter med det selv, få hjælp af en tekniker eller noget, de kalder en 'fallback installation', så du er helt sikker på, at du får den rigtige installation.

Mobilt bredbånd fra UnoTel

UnoTel tilbyder ikke kun ADSL bredbånd men også mobilt bredbånd. Denne form for bredbånd er helt klar mere fordelagtig, hvis du rejser meget, eller hvis du vil have et netværk derhjemme såvel som i sommerhuset. Mobilt bredbånd er altså en oplagt muighed, hvis du vil have en hurtig forbindelse og et internet, du kan tage med på farten. Med et mobilt bredbånd fra UnoTel modtager du dit simkort, som du efterfølgende kan bruge direkte i din tablet, eller du kan bruge det i en router eller et USB modem. Herefter vil simkortet selv opfange internetforbindelse, og du har derfor ingen besværlig installation. UnoTel tilbyder, at man kan tilkøbe et USB Modem, hvilket er et USB stik, du kan sætte direkte ind i computeren, hvorefter du får internet. Med deres mobile bredbånd får du adgang til TDC’s netværk, som er kåret til Danmarks Bedste Netværk af Teknologisk Institut. Dette resultat er fundet på baggrund af 500 stikmålinger, som blev udvalgt tilfældige steder i Danmark. De leverer deres mobile bredbånd via GPRS/EDGE og 3G/Turbo netværkerne. Du får via 3G hastighed en forbinde, som du kan bruge til de fleste, arbejdes relaterede ting såsom at tjekke mails, researche og meget mere. GPRS/EDGE er den gamle 2G teknologi, så det kan ikke forventes, at du kan streame HD videoer via denne form for teknologi. Du får altså hos UnoTel forskellige muligheder for, hvor meget data du vil have, samt muligheden for at bruge dit mobile netværk direkte via simkort eller via en USB modem. Det gode ved at have, et mobilt netværk er, at du har adgang til et internet overalt i Danmark, hvilket er en oplagt mulighed, hvis du ønsker af have et bredbånd derhjemme og i sommerhuset uden at købe 2 traditionelle bredbånds abonnementer.

Værd at vide

Hos UnoTel kan man opsige sin abonnementsaftale med omgående virkning, medmindre kunden har et produkt med binding, hvilket kunne være et USB-modem. UnoTel ønsker generelt at give deres kunder en god oplevelse, hvilket er derfor. man kan opsige sin abonnementsaftale med omgående virkning, hvis man ikke er utilfreds. Derudover giver deres kundeservice nogle hurtige svartider på kundehenvendelser, og de sidder derudover klar på telefonen alle hverdage. UnoTel er ifølge Trustpilot anmeldelser, et godt firma med god kundetilfredshed.

Her ser du UnoTel’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan UnoTel sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...