Find flere tilbud på bilfinansiering med én enkelt ansøgning - spar op til 15.000,-

Fortsæt til ansøgning

Sammenlign og køb i tre simple trin

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er bilfinansiering?

Bilfinansiering er den måde, hvorpå du finansierer dit bilkøb, hvilket kan gøres på flere måder. Den mest benyttede mulighed er et billån, som man f.eks. kan optage i en bank. Det er dog også muligt at optage et billån i et realkreditinstitut eller den lokale bilforhandler. Det er vigtigt at nævne, at man ikke behøver at låne til dyre sportsvogne for at benytte sig af bilfinansiering, men at man også sagtens kan få finansieret sit køb af brugte biler. Hvis du vil læse mere om billån, så klik her.

Hvordan finder jeg den billigste bilfinansiering?

Det kan være uhyre komplekst at finde den rette finansiering til sit bilkøb, da der er enormt mange indviklede muligheder, som alle kan være svære at finde rundt i. Derfor har vi lavet en sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne de forskellige billån fra udbydere i hele Danmark.

Hvilke omkostninger skal jeg være opmærksom på ved finansiering af bil?

Der kan være mange omkostninger forbundet med de forskellige lånemuligheder, og det er derfor vigtigt at kende de fleste typer omkostninger, så man kan danne sig et overblik over den endelige pris på lånet. Da der er langt flere omkostninger end blot renterne, som f.eks. diverse gebyrer, er det en fordel at kigge på ÅOP for at finde den billigste løsning for dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er et nøgletal og en forkortelse for "årlige omkostninger i procent". Dette tal er enormt vigtigt, da det viser de samlede omkostninger for lånet, og derfor er det faktisk også den eneste måde, at man kan få et totalt overblik over prisen på lånet. Ydermere er det vigtigere at se på de årlige omkostninger i procent, end på diverse renter og gebyrer, da disse i forvejen er inkluderet i ÅOP. Samtidig gør ÅOP det også nemmere at sammenligne flere lån, hvis de har samme hovedstol og løbetid, da man direkte kan sammenligne, hvilket lån der er det billigste.

Hvilke andre forhold skal jeg være opmærksom på, når jeg skal finde den bedste bilfinansiering?

For at finansiere en bil ved at optage et billån, er der nogle forhold, som skal være på plads først. Hvis man f.eks. tager ned i banken for at få et billån, så vil banken se på nogle personlige forhold. For det første skal man være fyldt 18 år for at kunne optage et lån i en bank eller andre finansieringsselskaber. Derudover ser banken på andre personlige forhold, som f.eks. alder, civil status og løn.

Find den bedste bilfinansiering i Danmark

For at finde den bedste finansiering af bil, skal du vide, hvad du går med til, når du f.eks. optager et lån. Derfor kan du læse mere om lån her, hvor vi svarer på nogle typiske spørgsmål om lån.

Har du flere spørgsmål vedrørende bilfinansiering, kan du læse mere her. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på 70605888 eller på vores mail: info@samlino.dk

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk