Menu

BankNordik lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 7 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 7 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra BankNordik med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

BankNordik blev etableret tilbage i 1906, hvor det dengang blev stiftet som Føroya Banki. Deres etablering og start skyldes, at Danske Bank ville have en bank på Færøerne, hvilket gav incitament til at etablere Føroya Banki. I 1932 fik selskabet sin første konkurrent på Færøerne, hvilket stod på i 60 år, men på grund af den økonomiske krise, der herskede på Færøerne, blev de to banker lagt sammen (fusioneret) og den nu ene bank, der eksisterede på Færøerne beholdte navnet BankNordik. Efter denne sammensmeltning blev forsigtig risikostyring det vigtigste element hos denne udbyder, og er det stadig i dag. At have forsigtig risikostyring, som kernekompetencen for selskabet viste sig at være fornuftigt. I første omgang resulterede det i en reducering af afdelinger og af det lokale omkostningsniveau på Færøerne netop for at nedbringe risikoen. Men en del år senere - i 2007 - kom virksomheden på den danske og den islandske fondsbørs, hvilket giver en indikation om den succes, som selskabet har haft. Igennem 2008, som var finanskrisens begyndelse, og dermed også et af de værste år for bankerne i nyere tid var udbyderens 220 medarbejdere med til at få dem stærkt igennem denne finanskrise, hvor de endda fik det bedste resultat, som banken nogensinde har skabt. Selskabet har i dag et fokus på privat- og Private-Banking kunder. Derudover har selskabet i dag filialer på Sjælland, Fyn og i Jylland og afdelinger på Færøerne og Grønland.
Som kunde hos BankNordik har du mulighed for at blive en del af bankens Nordik360 kundeprogram. Udbyderen har tre versioner af Nordik360, der inkluderer Nordik360, Nordik360+ og Nordik360PREMIUM. Når du er Nordik360 kunde, får du ikke bare attraktive renter og forskellige gratis services, men du får også personlig rådgivning af en af bankens medarbejdere, der tager udgangspunkt i din individuelle økonomi. På den måde er du sikret, at rådgiveren kommer rundt om hele din økonomi. For at blive Nordik360 kunde skal du som minimum have et samlet forretningsomfang hos selskabet på minimum 100.000 kroner. Derudover skal du også have din lønkonto hos udbyderen, som skal være tilknyttet netbank. For at blive Nordik360+ kunde, er beløbet 400.000 kroner, men ellers er kravene de samme. Hvis du vil være Nordik360Premium kunde, kræver det 1.000.000 kroner, men derudover er kravene de samme.
BankNordik tilbyder som sagt en række ekstra services til deres Nordik360 kunder. Disse services inkluderer blandt andet en kassekredit på minimum 50.000 kroner, men det afhænger af din grad af Nordik360 kunde Hvis du er Nordik360PREMIUM kunde, kan du få en kassekredit på op til 100.000 kroner, der naturligvis bliver oprettet gratis for dig. Derudover tilbyder banken også en række forskellige lån, som du kan få til en meget attraktiv rente. Fordelene er selvsagt flere, hvis du er Nordik360PREMIUM kunde, men selv med deres laveste Nordik360 kundepakke får du alligevel en del fordele med.
Når du skal optage et forbrugslån, er der forskellige elementer, som du skal bør lægge mærke til. Som det første skal du kigge efter, om der er et registreringsgebyr. Nogle banker har et meget højt registreringsgebyr, mens andre banker slet ikke, har et registreringsgebyr. Du bør også være opmærksom på, hvad lånets ÅOP er. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og dette gør det mere overskueligt at finde ud af, hvilke omkostninger lånet har. På den måde er det altså lettere at sammenligne flere lån. Hvis du sammenligner to eller flere lån, kan du sammenligne dem via ÅOP. Dette kræver dog, at de er ens på nogle punkter herunder lånets løbetid og dets hovedstol. Du bør også være opmærksom på solidarisk hæftelse, hvis du låner penge sammen med en anden person.
Går du rundt med drømmebilen i tankerne, men ikke har alle pengene i pungen, så kan Bank Nordik hjælpe dig godt på vej. Du behøver ikke at have sparet op til udbetalingen, men jo større sikkerhed du kan stille for lånet, jo lavere rente betaler du. Hvis du er kunde hos Bank Nordiks fordelsprogram, kan du få et billån til en endnu lavere rente.