Menu

Nordic Lån

På denne side kan du læse om Nordic Lån’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Forbrugslån fra Nordiclån

Nordiclån er en dansk låneudbyder, der har 3C Retail bag sig. 3C Retail dækker blandt andet også over L’EASY, DER og inspiration, hvorfor de har en god og solid position på det danske lånemarked. Nordiclån tilbyder udelukkende lån til danske forbrugere, hvorved de kan opretholde et fokus på dette område og på den måde tilbyde den bedst mulige service og bedste ekspertise inden for området. Når du optager et lån hos Nordiclån er fordelene, at du vil få en fast månedlig ydelse, så du let kan få et overblik over dine udgifter. Derudover vil du også kunne betale dit lån tilbage når som helst.

Ansøgning

Når du ansøger om et lån hos Nordiclån skal du igennem en hurtig og enkel ansøgningsproces, hvor du først skal oplyse, hvor meget du ønsker at låne. Dernæst skal du vælge din løbetid - det vil sige det antal måneder som du vil betale lånet tilbage over. Når dette er gjort, skal du give nogle generelle oplysninger såsom navn, telefon og e-mail. Derudover skal Nordiclån også bruge dine bopælsforhold og din civilstand - det vil sige boligtype, adresse, om du er single, gift og lignende. Slutteligt skal de også bruge dine beskæftigelsesforhold, hvor du skal oplyse jobfunktion, arbejdsgiver årsindtægt og lignende. Når dette er gjort, skal du blot logge ind med NemID og du vil modtage et svar på din ansøgning inden for en time. Grunden til, at der skal gå en time er, at de skal lave en kreditvurdering af din profil på baggrund af dine indtastede oplysninger. Hvis du vil have et svar indenfor en time kræver det dog, at du ansøger i deres åbningstid, som er fra 8:00 til 22:00 alle ugens dage. Generelt inden man tager et forbrugslån, er det vigtigt at få et overblik over sin egen personlige økonomi ved at lægge et budget. På den måde kan man finde ud af, om det i virkeligheden kan betale sig med et lån, og om man overhovedet har råd til det.

Rente

Når du optager et forbrugslån, skal du selvsagt være opmærksom på mange forskellige aspekter. Her er renten, registreringsgebyrer, ÅOP og løbetid vigtige begreber, som du skal tage i betragtning, når du optager et forbrugslån. Nogle banker tilbyder en variabel rente, hvilket betyder, at den følger markedsrenten. Markedsrenten er den rente, som bliver sat af Nationalbanken på baggrund af udbud og efterspørgsel. Renten bliver altså sat på baggrund af hvilken pris bankerne er villige til at låne deres penge ud til, og hvad låntageren er villig til at betale i renter for et lån. Markedsrenten udvikler sig konstant i forhold til samfundet, og derfor kan renten på lån med variabel rente gå op og ned. Det modsatte af en variabel rente er en fast rente, som er hvad Nordiclån tilbyder. En fast rente betyder at renten er fastlagt fra den dag, du optager dit lån. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger et lån med en fast rente, er denne rente ofte sat højere end markedsrenten. Der er derfor både fordele og ulemper ved de forskellige typer af renter.

Omkostninger

Registreringsgebyrer er som sagt også noget du skal holde øje med, når du optager et lån. Dette er et gebyr, som skal betales, når man opretter et lån. Det kan varierer meget fra bank til bank, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette, når du optager et lån. Nogle banker har slet ikke noget registreringsgebyr mens andre har et relativt højt registreringsgebyr. Derudover er løbetiden på lånet, noget, som er meget vigtigt. Længden på løbetiden bestemmer, over hvor lang tid du skal tilbagebetale dit lån. Hvis du for eksempel har en løbetid på 12 måneder skal du altså tilbagebetale det lånte beløb efter 12 måneder. Hvis du vælger en kort løbetid, vil renteomkostningerne være lavere end en lang løbetid. Grunden til dette er, at renten bliver beregnet på årlig basis, så, jo længere tid du er om at tilbagebetale dit lån, jo mere betaler du i rente. Det er derfor altid en god ide at vælge den korteste løbetid muligt. Når du skal tage et forbrugslån, kan det være en god ide at sammenligne hele markedet, for at være sikker på, at du har fundet den bedste løsning. Vi har gjort det muligt at sammenligne alle forbrugslånsudbydere via vores sammenligningsportal.

Her ser du lån fra Nordic Lån. Hvis du vil se hvordan Nordic Lån sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?