Menu

SparXpres lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning
Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra SparXpres med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Lån

SparXpres er en del af Spar Nord og har omkring 70 filialer nationalt. Den finansielle institution er dermed blandt Danmarks største. Selskabet har primært specialiseret sig indenfor låneformidling til private kunder. SparXpres har siden 1991 gjort det muligt for offentligheden at gøre brug af forbrugslån. SparXpres er en veletableret finansiel institution, som tilbyder kunderne bæredygtige og lukrative løsninger. Hvis du vil læse mere om institutionen , kan du med fordel klikke på fanen i toppen af denne side kaldet ”om udbyderen”. Derinde kan du læse fem ofte stillede spørgsmål og få svar på dem. Du vil som låntageren kunne modtage et svar indenfor 24 timer, såfremt du står og mangler penge her og nu. Der kan lånes op til 50.000 kroner uden besvær.
Størstedelen af finansielle institutioner, som udlåner penge, vil i forbindelse med ansøgningen screene dig for, om du er registreret hos RKI eller andre former for debitor registre. Såfremt du er registreret hos nogle af disse debitorregistre, er chancerne ikke store, for at du kan optage et lån hos SparXpres. Hos SparXpres får du svar på din ansøgning i løbet af 24 timer, og selskabet gør meget ud af at være grundige omkring din ansøgning. Derfor kan institutionen også tilpasse lånet, så det passer til netop dig. Hos SparXpres kan du låne op til 50.000 kroner. Du låner penge under ordnede forhold.
Renten, eller prisen for at låne penge er varierende, hvilket er vigtigt at være opmærksom på, når man vil låne penge. Den variable rente bevæger sig op og ned afhængigt af markedsrentens udvikling. Når en variabel rente fremkommer, betyder det, at renten kan ændre sig. Normalt, når du sammenligner forbrugslån, kan du sammenligne to lån ved at kigge på ÅOP’en (årlig omkostninger i procent). Det kan være lidt indviklet, når du sammenligner små beløb, over en kort periode. Derfor anbefaler vi, at du fokusere på lånets kreditomkostninger, når du sammenligner SparXpres forbrugslån mod et andet forbrugslån. ÅOP kaldes også kiloprisen for et lån, fordi det gør det lettere at sammenligne prisen på forskellige typer af lån. Det er specielt vigtigt hos SparXpres at være opmærksom på ydelsen, løbetiden, de samlede kreditomkostninger og den månedlige ydelse.
Institutionen tilbyder et kundekort, hvilket er din personlige kassekredit - du kan altså trække en aftalt kassekredit på kortet. Denne kassekredit rækker fra 5.000 til 30.000, hvortil det er muligt at vælge en rentefri konto, hvor du indbetaler hele saldoen hver måned. Hvis en rentefri konto ikke er tiltalende, er der også mulighed for at vælge en konto, hvor man betaler en fast månedlig ydelse.
Som en ekstra tjeneste tilbyder institutionen ØkonomiSikring, hvilket gør det muligt at tilbagebetale dit lån, såfremt du bliver arbejdsløs. Det bliver tilbudt sammen med forsikringsselskabet - AXA. Med denne aftale bliver du sikret i tilbagebetalingen i op til 12 måneder, Hvis du bliver syg eller arbejdsløs, og derfor ikke kan tilbagebetale dit lån. For at kunne tegne en ØkonomiSikring skal du være mellem 18 og 65 år bosiddende i Danmark og minimum arbejde 16 timer om ugen. Vil du vide, hvordan selskabets priser rangerer i forhold til markedet generelt, kan du med én ansøgning få 8 lånetilbud fra andre banker.