Tando: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Tando med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Tando lån

Tando mener ikke at din tidligere kredithistorie skal forhindre dig i at udleve din drøm. Derfor kigger de ikke særlig meget på din kredithistorik, men vælger i stedet at sige, at hvis du kan finde en der stoler nok på dig til at ville være kautionist, så stoler de også nok på dig. Deres filosofi er, at blot fordi du har haft en dårlig økonomi i fortiden, betyder det ikke at du ikke kan være i stand til at tilbagebetale et lån i nutiden. Dog er de også nødt til at have dækket deres risiko. Dette gør de dog ved at lægge bolden i dine hænder og sige, at hvis du kan få en medansøger/selvkautionist, til at sige god for din økonomi, så kræver de ikke mere. Deres låneprodukt har et fokus på de små til middelstore lån med kort til middellang løbetid. Disse lån bevilger de med en lidt højere ÅOP end de traditionellle banker, hvilket blot afspejler at de løber en større risiko ved at udlåne penge til folk, der normalt ikke ville kunne få et lån hos de traditionelle banker.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk