Zaplo.dk: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Zaplo med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Zaplo.dk

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Zaplo.dk:

Zaplo.dk er en låneudbyder, som prøver at skabe en ny type for forbrugslån via kort løbetid og meget andet. Firmaet startede i 2016 og har lige siden starten været en onlinebaseret virksomhed. Det vil sige at de ikke har nogen filialer, hvor du skal snakke med en rådgiver før du kan låne pengene.

Zaplo.dk er som sagt onlinebaseret og samtidig blander de sig ikke i hvad du skal bruge dit forbrugslån til.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Ansøgning hos Zaplo.dk?

Når du ansøger om at oprette et lån hos Zaplo.dk skal du igennem en ansøgningsproces. Her skal du som det første oplyse, hvor meget du vil låne og over hvor mange måneder, du vil tilbagebetale lånet i. Derefter skal du oplyse de nødvendige oplysninger såsom navn, CPR-nummer, e-mail og med mere.

Derudover skal Zaplo.dk også bruge dine bopælsforhold og din civilstand – det vil sige adresse, boligtype og om du er single eller andet. Som et af de sidste trin skal du oplyse, hvad du arbejder med, og hvor meget du tjener. Efter dette skal du logge ind og underskrive med dit NemID. Samtidig med at du skriver under på ansøgningen, giver du også tilladelse til at Zaplo.dk må hente de nødvendige oplysninger via dit NemID. Alt dette er enkelt og ligetil. Alle de oplysninger som du oplyser i ansøgningen bliver brugt af Zaplo.dk til at lave en kreditvurdering på dig. Så kan de vurdere om, din økonomiske baggrund er god nok til at tilbagebetale lånet eller ej.

Hvor mange penge kan jeg låne hos Zaplo.dk?

Hos Zaplo.dk kan du låne op til 20.000 kroner, hvis du er 25 til 70 år gammel. Hvis du er fra 20 til 24 år eller 71 til 80 år, har du mulighed for at låne op til 15.000 kroner. Det mindste lånebeløb selskabet tilbyder er 5.000 kroner. På den måde kan du både få finansieret små og mellemstore forbrugsgoder. Løbetiden på lånet skal være fra 3 til 18 måneder, dette er altså det antal måneder, du ønsker at tilbagebetale dit lån på.

Tilbagebetaling hos Zaplo.dk?

Når du optager et lån hos låneudbyderen, skal du tilbagebetale lånet med en fast månedlig ydelse. Dette gør det nemmere for dig, så du bedre kan danne dig et overblik over, hvilke omkostninger du har hver måned.

Det skal du være opmærksom på hos Zaplo.dk?

Som udgangspunkt er det en god ide, at lægge et budget inden man opretter et forbrugslån. Dette er med til, at skabe et bedre overblik over din privatøkonomi. Derved kan du også se, om du har råd til at oprette et forbrugslån eller ej. Der er mange forskellige faktorer, som du skal være opmærksom på, når du ansøger om et forbrugslån. Her er renten, ÅOP, løbetid og registreringsgebyrer nogle begreber, som er vigtige at have kendskab til. Det er faktorer som kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på.

Rente hos Zaplo.dk?

Renten er mest af alt nok den vigtigste faktorer, da den bestemmer prisen for lånet. Der findes to slags renter, en fast og en variabel rente. Ved en fast rente kan renteomkostningerne hverken stige eller falde under låneperioden. Dette kan dog ske med en variabel rente, eftersom den følger markedsrenten, som hele tiden stiger og falder.

Virksomheden tilbyder lån med en fast rente, hvilket betyder at renten hverken stiger eller falder under din låneperiode. Modsat en fast rente findes der en variabel rente, som hele tiden kører op og ned på baggrund af markedsrenten. Med et lån med en variabel rente kan du altså risikere, at lånet enten stiger eller falder i pris. Det er derfor en god ide at vælge et lån med en fast rente, hvis du ikke ønsker pludselige ekstraomkostninger.

Gebyrer

Registreringsgebyr er det beløb, som du betaler for at oprette lånet. Dette gebyr er nogle steder lavt og andre højt, hvilket betyder at det kan være en afgørende faktorer, som bestemmer om det ene lån er billigere end det andet. Løbetid er også vigtigt at være opmærksom på, da det bestemmer over hvor lang tid, du vil tilbagebetale lånet på.

Generelt er renteudgifterne lavere ved en kort løbetid kontra en længere løbetid. Som det sidste er det godt at have kendskab til ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent og dette gør det mere overskueligt at finde ud af, hvilke omkostninger lånet har. Hvis du skal sammenligne to lån fra forskellige udbydere, kan du sammenligne dem via ÅOP, forudsat at de har samme løbetid og hovedstol.

Hvordan anmelder brugerne Zaplo.dk på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Zaplo.dk, der har omkring 500 anmeldelser på Trustpilot. Deres score er over 4,5 stjerner, hvilket er imponerende af Zaplo.dk

Hvordan kontakter jeg Zaplo.dk?

Du kan kontakte Zaplo.dk ved at ringe på 78 79 53 53 eller sende en mail til info@zaplo.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: