Menu

LånLet

På denne side kan du læse om LånLet’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Lånlet

Lånlet.dk er en låneformidler af banken Basisbank. De tilbyder forbrugslån mellem 3.000 og 75.000 kroner med en fleksibel løbetid, der strækker sig fra 12 til 72 måneder – med andre ord ét til seks år. Du kan læse mere om selskabet under “Om udbyderen”.

Ansøgning om lån

Ansøgningsprocessen hos dem er ganske enkel, og du får svar med det samme. Typisk kan man få sin ansøgning godkendt indenfor 15 minutter, og det hele foregår online. Bliver du som ansøger godkendt til dit ønskede lån, har du pengene på kontoen den næste dag. Når du ansøger, skal du ikke tænke på at fremvise nogle budgetter, årsopgørelse eller informere om lånets formål. Kun hvis du låner over 50.000 kroner, skal du indsende din seneste lønseddel i forbindelse med din låneansøgning. Det er nemmest at underskrive lånet med NemID, men hvis du underskriver et lån på under 50.000 kroner, skal du medsende en kopi af dit gyldige billed-ID, når du returnerer og bekræfter låneaftalen. Et gyldigt billed-ID er dansk pas/kørekort eller opholdstilladelse. Lånlet.dk gennemgår dog en grundig kreditvurdering i forbindelse med din ansøgning, og de kan til enhver tid afslå din låneansøgning, hvis dine økonomiske forhold ikke stemmer overens med størrelsen af dit ansøgte lån. I sådan et tilfælde kan du til enhver tid oprette en ny ansøgning på et mindre lån.

Hvilke oplysninger skal de bruge?

Når du ansøger, skal du oplyse en række oplysninger. Det drejer sig om dit CPR-nummer, dit kontonummer og dit NemID til godkendelse af din ansøgning. Der bliver desuden spurgt ind til din økonomi, så det er nemmest at have sin seneste lønseddel klar – det er som sagt ikke et krav, at du fremviser den ved mindre lån. En låneansøgning bliver krypteret, og dine personlige oplysninger vil blive behandlet med stor fortrolighed, så ingen uvedkommende kan få adgang til dem.

Krav

For at låne hos Lånlet, skal du være over 18 år, og du skal have en fast bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI. Sidst – men ikke mindst – skal du have en fast indtægt, så man ved, at du kan betale dine månedlige ydelser på lånet. Det er dog ikke et krav, at man stiller sikkerhed for lånet. Hvis du allerede har lånt penge, kan du ansøge om at forhøje det, hvis du med tiden finder ud af, at du har brug for større økonomisk støtte. Dette er en stor fordel, hvis man udsættes for store uforudsete omkostninger. Når du ansøger om at forhøje dit lån, skal du have kontraktnummeret på dit eksisterende lån klar - dette har du modtaget i forbindelse med dit lån.

Tilbagebetaling

Det er muligt at betale mere af på lånet, end det er planlagt. Hvis du har økonomisk overskud til det, er du velkommen til at betale mere af på dit lån end det aftalte. Det er derudover muligt at indfri sit lån tidligere end aftalt, og det koster ikke ekstra. I begge tilfælde skal du kontakte selskabet. Når du tilbagebetaler dit lån, kan det nemt gøres via netbank. Du kan vælge at benytte et girokort, som du får tilsendt, ellers kan du overføre direkte til dit lån. Hvis du vælger at overføre direkte, skal du oplyse lånets kontraktnummer som reference, så Lånlet kan identificere dig.

ÅOP

Prisen på dit forbrugslån kan sammenlignes på den angivne ÅOP. Det er dit låns årlige omkostning i procent. ÅOP fortæller dig, hvor dit lån koster om året, og det er en god måde for dig at sammenligne priserne på forskellige forbrugslån.

Her ser du lån fra LånLet. Hvis du vil se hvordan LånLet sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?