Menu

Robotlån

På denne side kan du læse om Robotlån’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Forbrugslån fra Robotlån

Både Robotlån og BasisBank har et fokus på kunden og har hertil en forståelse for, hvor vigtigt tid er for kunden. I den forbindelse kan man både ansøge om et lån og derefter underskrive sin låneaftale online, hvorfor man oftest kan forvente at have pengene på sin konto allerede dagen efter. Hos Robotlån kan du med deres forbrugslån låne fra 2.000 - 50.000 kroner ved hurtigt at lave låneansøgningen online. Du kan også printe låneansøgningen ud og sende den med posten til Robotlån, men gør du dette så vil pengene altså blive udbetalt til din bankkonto lidt senere end normalt pga. sendetiden med posten.

De fleste låneansøgninger bliver lavet online og faktisk så foregår op måd 98% af Robotlåns behandling af låneansøgningerne også maskinelt. Netop dette er årsagen til, at du så hurtigt kan få et svar på din låneansøgning. Der er dermed en sammenhæng mellem navnet på låneudbydere Robotlån og godkendelserne af låneansøgningerne der foregår automatisk. Hele låneprocessen hos Robotlån fungerer således: Først så udfylder du låneansøgningen online. Dernæst får du lynhurtigt din godkendelse eller afslag via deres automatiske behandling af ansøgningerne. Så snart du får godkendelsen kan du underskrive låneaftalen via dit NemID. Første hverdag derefter vil alle godkendte lån man har modtaget hos Robotlån blive udbetalt. Lånene vil blive overført til din NemID-konto og vil være til disposition med det samme. Låneprocessen er altså meget enkel og det er derfor nemt at få sig et lån hos Robotlån. Som låntager kan du dog til enhver tid opsige dit lån og dermed få indfriet sin gæld.

Det skal du være opmærksom på

På deres hjemmeside har de et eksempel på, hvordan ens lån forløber sig. Beregningen er dog vejledende, men giver dog alligevel et godt overblik over, hvordan et lån hos Robotlån udvikler sig. Det man nemlig skal være opmærksom på er at rentesatsen hos selskabet afhænger af låntagerens økonomiske situation. Samtidigt skal du hos selskabet have fokus på de gebyr og andre omkostninger, som der er forbundet med deres lån. Der er nemlig både stiftelsesomkostninger samt et månedligt faktureringsgebyr som der er værd at tage med i betragtningen når man står og overvejer hvilken udbyder man skal tage sit forbrugslån hos. For at få sig det fulde overblik over gebyrer og andre omkostninger er det en god ide at kigge på ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent. Dette tal tager nemlig alle gebyrer og andre eventuelle omkostninger med i betragtning.

Krav

Kravene til at forbrugeren kan få sig et lån hos Robotlån er ikke store. Kravene er at man skal være over 18 år for at få sig et lån. Dernæst skal du have fast arbejde med en indtægt der er over 150.000 kroner om året pr. person, mens du samtidigt ikke må være registreret som dårlig betaler hos RKI, Experian eller Debitorregistret.

Tryghedsforsikring

Igennem Basisbank kan man tilkøbe sig en tryghedsforsikring. En tryghedsforsikring hjælper dig med betalingen af dine ydelser hvis uheldet er ude. Den dækker dig, hvis du går hen og bliver ufrivillig arbejdsløs eller hvis du midlertidigt går hen og bliver syg og dermed ikke er i stand til at arbejde. Sker det uheldige for dig, så skal du printe en skadeanmeldelse ud som så skal udfyldes og sendes af sted med posten.

Her ser du lån fra Robotlån. Hvis du vil se hvordan Robotlån sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?