Indfrielse af lån: Find låneudbydernes bedste tilbud til dig

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign indfrielse af lån med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Hvad betyder indfrielse af lån?

Indfrielse af lån betyder, at du betaler dit lån ud. Du betaler den sidste del af gælden af, så du slipper for de ekstra renter. Der er mange fordele ved at indfri dit lån - og specielt på forbrugslån og kviklån, hvor renten er høj. I de fleste tilfælde betyder indfrielse af lån, at banken indfrier dine lån for dig og samler dem alle hos dem selv. Det er essensen af samlelån.

Hvis man indfrier sit lån før tid, så kan du ende med at betale mindre, end du havde gjort, hvis du overholdt afbetalingsperioden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvordan indfrier jeg et lån?

Du indfrier dit lån ved at kontakte din låneudbyder og bede dem om at få lov til at betale den sidste del ud. Når du betaler et lån ud før tid, slipper du også for renterne på den sidste periode af lånet. Hvis der er tale om samlelån, så vil den nye låneudbyder indfri dine eksisterende lån for samle dem alle hos dem selv til en lavere rente.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Ja, det er muligt at indfri dit lån før tid. Du skal blot kontakte din låneudbyder og bekræfte en ny aftale, der betyder, at du kan betale lånet tilbage før tid. Du kan også indfri dine lån før tid, hvis du vælger at samle dem hos en anden udbyder, der tilbyder samlelån.

For at få et samlelån hos en bank, skal du ikke stå i RKI, og du skal have et fint rådighedsbeløb, der kan give dig en godkendt kreditvurdering. Det betyder i sidste ende, at du kan få et samlelån hos dem, der giver dig overblikket tilbage og en lavere rente.

Indfrier banken lånet for mig?

Ja, din bank indfrier lånene for dig, hvis du bliver godkendt til et samlelån hos dem.

Hvad betyder indfrielse af lån?

Det betyder i sin enkelthed, at du betaler de lånte penge tilbage før tid. I de fleste tilfælde bliver lån først indfriet, når den aftalte afviklingsperiode er overstået. Ellers betyder det, at en ny bank indfrier lånene for dig og samler dem alle hos dem selv, hvor du kan få et overblik over din gæld og få luft i økonomien.

Hvad koster det at indfri et lån før tid?

Det koster selvfølgelig det beløb, som du skylder. Og det beløber banken for dig og rykker det samlede gældsbeløb over til dig.

Indfri SU lån?

Du kan altid gå ind på sugæld.dk og indfri dit SU lån før tid.

indfrielse af realkreditlån?

Hvis du har mulighed for at indfri dit realkreditlån, så betyder det, at du kan indfri lånet til en bestemt kurs.

Indfrielse af fastforrentet lån?

Har du et fastforrentet lån, så kan du altid aftale med din låneudbyder om at indfri lånet.

Indfrielse af flexlån?

Du kan altid indfri dit flexlån før tid, og det vil være en god idé at indfri flexlånet, når renten er lav, da du automatisk vil spare flere penge.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk