Kvikfinans: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Kvikfinans med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Kvikfinans

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Kvikfinans:

Kvikfinans er en danskejet udbyder af lån. Kvikfinans har været på det danske marked siden 2006, og deres forretningsidé er at formidle lån, uden at du behøver at stille sikkerhed.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån fra Kvikfinans

Et forbrugslån hos Kvikfinans kan ansøges meget enkelt og på meget kort tid. Man skal ikke oplyse, hvad lånet skal bruges til, og man er desuden anonym. Det betyder, at hverken Kvikfinans eller dets partnere bruger ens oplysninger til noget, ligesom de ikke sendes andre steder hen. Du kan låne mellem 3.000 kroner og 50.000 kroner i 12 til 72 måneder, og får typisk svar på din ansøgning inden for 30 sekunder på din skærm og din mail.

Ansøgning hos Kvikfinans

Du ansøger om lån på Kvikfinans ved at udfylde et ansøgningsskema, som kan hentes på deres hjemmeside, når du søger. Derefter behandles ens ansøgning af Kvikfinans’ samarbejdspartner, Basisbank, der også giver selve lånet. Når dit lån er blevet godkendt, skal du underskrive aftalen med dit NEM-ID. Derefter udbetales pengene til din bankkonto dagen efter, såfremt du er blevet bevilget lånet på en hverdag. Er det i weekenden, vil du have pengene om mandagen.

Krav hos Kvikfinans

For at optage et lån hos Kvikfinans er der meget få krav, men dog stadig nogle enkelte. Selskabet kræver, at man ikke står registreret i RKI. Man må desuden heller ikke være i Debitor Registret, ligesom at man skal have en fast indkomst. Kvikfinans’ sidste krav er, at ens årlige indkomst er på 140.000 kroner eller derover.

Betingelser hos Kvikfinans

Basisbank A/S er Kvikfinans’ finansieringspartner. Udover de krav som Kvikfinans selv har, accepterer man også Basisbanks forretningsbetingelser, når man optager et lån hos Kvikfinans. Disse kan findes på Kvikfinans’ hjemmeside, hvor der er et link til Basisbank.

Rente og ÅOP hos Kvikfinans

Kvikfinans opererer med en variabel debitorrente. Det betyder, at man ikke er garanteret den samme rente uanset lånets struktur. Debitorrenten varierer mellem 14,71% og 26,08%, mens ÅOP, som er lånets årlige omkostninger, og en ting man altid bør kigge på ved lånoptagelse, ligger mellem 20,5% og 32,7%.

Hvordan anmelder brugerne Kvikfinans på Trustpilot?

Det er ikke muligt at vurdere kundetilfredsheden hos Kvikfinans, da de ikke har nogen anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Kvikfinans?

Du kan kontakte Kvikfinans ved at ringe på 42 57 57 50 eller sende en mail til info@kvikfinans.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Kvikfinans?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: