Menu

L ́EASY Minilån

På denne side kan du læse om L ́EASY’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om L’EASY

Selskabet L’EASY blev grundlagt i 1985 med en vision om at udleje og sælge vaskemaskiner til danskerne. Siden da har virksomheden tilføjet flere produktkategorier til sin portefølje og sælger og udlejer i dag alt fra computere til ovne. Selskabet findes også i Sverige og Norge, hvor de samme produkter også bliver tilbudt. Selskabet ejes af 3C Retail. Ud over at sælge elektronikprodukter opkøbte 3C Retail låneudbyderen D:E:R i 2005 for at kunne tilbyde sine kunder at finansiere deres produkter over længere tid. L’EASYs hovedkontor ligger i Odense. Selskabet har cirka 900 ansatte, som vejleder kunder og leverer varer til hjemmet samt hjælper med at installere elektronikproduktet. Handler du hos L’EASY, kan du enten vælge at leje eller købe produktet. Vælger du at købe produktet, har du 3 måder, du kan betale på. Du kan vælge at købe produktet til den fulde pris, afbetale produktet over 12 måneder, eller tage et forbrugslån, og altså derved finansiere købet over længere tid.

Finansiering af køb

Når du finansierer produktet over 12 måneder, er det ligesom at tage et forbrugslån. L’EASY tilbyder dig et rentefrit lån, hvis du betaler det tilbage indenfor 12 måneder. Vær opmærksom på, at lånet har et oprettelsesgebyr, og det derfor ikke er gratis at afbetale dit produkt over 12 måneder. Når du vælger denne løsning, sparer du levering og installering, da det bliver inkluderet i dit køb. Hvis du køber flere produkter på en gang, bliver oprettelsesgebyret ikke højere, hvilket går ÅOPen lavere. L’EASY tilbyder dig også, at du kan betale tilbage over en længere periode, hvis du tager et af deres forbrugslån. Denne betalingsmetode gør det nemmere for dig, hvis du ikke kan betale det fulde beløb på en gang, men kun kan betale lidt om måneden. modsat deres forbrugslån, hvor du ikke behøver købe deres produkter, kan du vælge en løbetid på op til 84 måneder.

L'EASY lån

Ud over at tage et forbrugslån til at betale for dine varer hos L’EASY kan du også tage et lån, som du kan bruge på, lige, hvad du har lyst til. Det betyder, at du ikke behøver at købe noget hos L’EASY med deres forbrugslån, men du kan bruge pengene på lige, hvad du har lyst til. Om det så er til at finansiere en rejse, købe en cykel eller noget helt tredje. L’EASY har to typer forbrugslån. Det ene er et lavrentelån, og det andet er et kontantlån. Vælger du lavrentelånet, får du bedre vilkår end det almindelige kontantlån. Tager du lavrentelånet, har du mulighed for at låne mellem 5.000 kroner og 50.000 kroner. derudover kan du låne i op til 72 måneder. Du må selv vælge en løbetid mellem 24 og 72 måneder, men du har også mulighed for at tilbagebetale lånet hurtigere, hvilket vil spare dig penge i sidste ende. Får du afslag på lavrentelånet hos L’EASY, kan du blive tilbudt at tage deres almindelige kontantlån. L’EASYs kontantløn har en lavere hovedstol, og du har mulighed for at låne mellem 5.000 kroner og 25.000 kroner. Løbetiden på lånet er den samme, altså mellem 24 og 72 måneder.

Ansøgning

Skal du låne penge af L’EASY, kan du gøre det hele online. Hele ansøgningsprocessen fungerer på nettet, og du får derefter et tilbud, med den endelig pris. Du kan vælge at underskrive aftalen med NemID, eller sende tilbuddet underskrevet med posten. Selskabet stiller nogle krav til dig som låntager, som du skal opfylde for at må tage lånet. For at tage et forbrugslån hos L’EASY skal du være fyldt 20 år. Derudover skal du kunne dokumentere din indtægt. Er du selvstændig, og vil gerne låne penge af L’EASY, kan du sende en kopi af din seneste årsopgørelse og årsregnskab. Du må ikke være registreret hos RKI eller andre former for debitorregistrer, når du låner penge af L’EASY.

ÅOP

Når du overvejer, hvilket lån du skal tage, bør du kigge på, hvad ÅOP’en er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er lovpligtigt at vise. Sammenlign altid lånene for at være sikker på, du har fået det bedst mulige tilbud. Når du sammenligner to eller flere lån, der har lige store hovedstole og løbetider, kan du se, hvilken er dyrest ved at kigge på ÅOPen. Det lån med en lavere ÅOP er også det billige lån.

Her ser du lån fra L ́EASY. Hvis du vil se hvordan L ́EASY sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?